Dogmania Blogg

Dogmania Blogg

Behöver hunden skor?

Vilka hundskor ska jag välja?

Hundskor eller tossor är ett bra sätt att skydda hundens tassar på snöigt underlag, saltade vägar, karga miljöer och varm asfalt. De kan också hjälpa till att förebygga skador och smärta, samt göra det lättare för hunden att ta sig fram på olika underlag.

Det finns olika typer av hundskor att välja mellan. Vinterhundskor är gjorda av varmt material som håller hundens tassar torra och varma. Andra typer av hundskor är gjorda med en kraftigare sula som skyddar mot skärande och slipande underlag.

När du väljer hundskor är det viktigt att välja rätt storlek så att skorna sitter bekvämt på hunden utan att vara för trånga eller för lösa. Tänk även på att välja skor som är lätta att ta på och av, eftersom det kan ta tid för hunden att vänja sig vid dem.

Kom ihåg att hundar inte är vana vid att bära skor, så det kan ta lite tid för dem att vänja sig vid dem. Det kan därför vara bra att introducera skorna försiktigt och ge hunden tid att vänja sig vid dem innan ni börjar använda dem på längre promenader.

Sammantaget är hundskor ett bra sätt att skydda hundens tassar och förebygga skador. Här nedan har vi sammanställt information och listat användningsområden för de hundskor vi har i sortimentet för att göra det enklare att välja rätt hundskor till din hund.

Vilka hundskor ska jag välja?

Vilka hundskor du ska välja beror på vilken aktivitet du ska utföra och vilket underlag hunden ska gå på. Här kommer några rekommendationer från oss.

Non-stop Protector Bootie

Passar i tuff terräng med vassa stenar, på barmark och snö

Protector Booties är gjorda av nitrilgummi för extra skydd mot kargt underlag som vassa stenar, glas, varm asfalt på sommaren eller saltade vägar på vintern. De är väldigt hållbara, vattentäta och ger hunden ett bra grepp även på hala ytor.

Avsedd användning:
 • Barmark och snö
 • Tuffa underlag
 • Canicross och cykling
 • Vandring och säkerhet
Köp Non-stop Protector Booties här

Finnero Halla Lux Booties

Passar på kallt och tufft underlag. Skyddar även mot köldkramp.

Hundtossor av fleece med en sula av det finska TopGrip®-materialet som är slitstarkt och flexibelt och skyddar hundens tassar från frost, vassa stenar och vägsalt. Öppningen framtill på tossan gör det lättare att ta på dem. Kommer i 2-pack.

Avsedd användning:
 • Barmark och snö
 • Tuffa underlag
 • Vandring
Köp Finnero Halla Lux Booties här

Finnero SULO Protective Booties

Passar i på barmark, i tuff terräng och på vassa stenar.

SULO Protective Booties är tillverkade med en slitstark skyddande beläggning och lämpar sig för användning på grus och annat vasst underlag för att skydda trampdynor och klor. Lite högre modell med två elastiska kardborreband som håller skorna på plats. Ej vattentäta.

Avsedd användning:
 • Barmark
 • Tuffa underlag
 • Canicross och cykling
 • Vandring och säkerhet
Köp Finnero SULO Protective Booties här

Non-stop Long Distance Booties

Passar på snöigt underlag, ej slask.

Non-stop Long Distance Booties är vår bästsäljande tossa och är lämpad för snöigt underlag för att motverka att snö fastnar i tassarna och pälsen på hunden. Skyddar även vägsalt och köldkramp. Elastiskt kardborre gör att den sitter bra på plats. Smidig och lätt tossa som inte stör hunden när den springer. Ej vattentäta.

Avsedd användning:
 • Snö
 • Drag
 • Långdistans
Köp Non-stop Long Distance Bootie hundtossor här

Finnero Halla Booties Fleecetossor

Värmande tossor som skyddar mot köldkramp, vägsalt och snö som fastnar i tassarna.

Öppningen framtill gör dessa tossor enkla att sätta på, de dubbla kardborrebanden gör att de sitter bra på plats utan att ramla av. Bottendelen är flexibel och vattenresistent (ej vattentät).

Avsedd användning:
 • Snö och mjuka underlag
Köp Finnero Halla Booties Fleecetossor här

Non-stop Solid Sock

Tossor för barmark.

Smidiga och lätta tossor med mjuk insida och förstärkt utsida av 1000D tätt vävd nylon. Elastisk kardborre.
 • Barmark
 • Canicross och cykling
 • Vandring
Köp Non-stop Solid Sock hundtossor här

Julen närmar sig – Här har vi på Dogmania samlat julens godaste och bästa produkter för din fyrbenta bästa vän – hunden, och till husse och matte. Julklappar till hunden är något man inte får missa bland allt julstök, hos oss på dogmania.se hittar du julklappar till lilla som stora hunden 😍

Så vad ska du ge till din hund i julklapp? Nedan tipsar vi om olika julklappar som du kan glädja din fyrbenta vän med, allt från leksak, hundgodis, sele, koppel, halsband och mjuka och fina hundtäcken till din fantastiska vovve! 🐶 

Julklapp till husse och matte

Julklapp till den leksugna hunden

Julklapp till hunden som behöver en utmaning

Julklapp till den frusna hunden

Julklapp – trygg i mörkret

Julklapp till valp

Julklapp godis och tuggben

Gå bort present

Som vi nämnt tidigare så är den bästa julklappen till en hundägare en julklapp till deras fyrbenta bästa vän.
Smidiga gå bort julklapp i olika kit för små och stora hundar.

Är du ute i sista sekund? Och osäker på vad du ska ge? Då kan du alltid ge bort ett presentkort från Dogmania i julklapp. Du kan köpa ett presentkort med flertal valörer från 50 – 5000kr. Du köper ditt presentkort smidigt här! OBS! Vi skickar inga fysiska presentkort, du skriver ut dem själv på ditt konto hos oss. 

Dogmania logotyp
Dogmania har funnits sedan 2012 och har idag ett stort sortiment av hundleksaker och hundtillbehör för dig som vill ha något utöver det vanliga. Vi försöker alltid att vara först med det senaste och vi letar ständigt efter nya innovativa produkter med det där lilla extra.

Vi vill att du som kund ska kunna känna dig trygg med att vi säljer produkter med hög kvalitet, därför väljer vi vårt sortiment med stor omsorg.
Fri frakt över 599 kr | 1-3 dagars leverans inom Sverige
Hurtta Monsoon

“Perfekt för vardagspromenaderna”

Hurtta Monsoon Nypon Regntäcke för hund test

Hög krage med dragsko för att förhindra att vatten ska rinna ner längs nacken in i jackan. En dragsko i nacken också för bättre passform. Dragsko vid rumpan och svansen för att kunna anpassa längden till ryggens längd samt att ge plats för svansen. Reflekterande partier baktill för ökad synlighet i mörker. Skyddar magen mot smuts och har även snören att trä runt benen för att hålla täcket på plats.
 • Vattenpelare 10 000 mm
 • Täcker magen
 • Benremmar för att hålla täcket på plats
 • Koppelöppning i rygg
 • Finns i fyra färger, björnbär, blåbär, havtorn och nypon
 • Storlek, rygglängd, 20-90cm
Köp Hurtta Monsoon Regntäcke här ->

Non-stop Fjord

“Perfekt för vandringen med sin lätta vikt och tillhörande packpåse”

Non-stop Fjord Regntäcke Hund Test
Non-stop Fjord Regntäcke test
Ett tunt täcke som skyddar både mot regn och vind. Hög vattenpelare på 15 000 mm som är säker även i kraftigt regn, bra ventilation samt smarta dräneringshål på bröstdelen för att förhindra att vattnet samlas där och hunden blir kall. Den har reflekterande detaljer för synlighet i mörker. Den är lättviktig och har en kompressionspåse som den kan förvaras i. Benremmar för att hålla täcket på plats, koppelöppning på ryggen för att kunna fästa koppel i sele som du då kan använda under. Fler ställen för justering, dragsko längst ut på kragen för att förhindra att vatten åker ner på hundens hals. Dragsko vid nacken för bra passform samt dragsko vid rumpan och svansen för att kunna anpassa längden till ryggens längd samt att ge plats för svansen.
 • Vattenpelare 15 000 mm
 • Smidig packpåse
 • Lätt vikt
 • Koppelöppning i rygg
 • Täcker magen
 • Benremmar för att hålla täcket på plats
 • Finns i fem färger, svart, blå, lila, orange och grön
 • Storlek, rygglängd, 24-90cm
Köp Non-stop Fjord Regntäcke här ->

Pomppa Sade

“Passar dig som främst använder halsband.”

Pomppa Sade Regntäcke Orange test

Denna bild är från Pomppa, bild från Alexandra kommer snart

Ett tunt regntäcke som är skydd både mot regn och vind. Kragen går upp över nacken förskydd men går samtidigt väldigt smidigt att vika ner när det behövs. I nacken på kragen finns även en öppning för att fästa kopplet i hundens halsband. Det finns även en öppning för svansen bak på täcket så hunden kan lyfta svansen utan att täcket lyfts. Har inte remmar runt benen vilket passar de hundar som tycker detta är obekvämt. Reflex runt bakre delen för synlighet i mörker. Är din hund lite frusen av sig så har Pomppa även modellen Kevyt som har samma egenskaper som Sade men även ett tunt värmande lager fleece.
 • Flera fina färger som petrol, orange och plum
 • Hål i kragen för att fäst kopplet i halsbandet
 • Vattenpelare 5000 mm
 • Täcker magen
 • Bra mellanstorlekar
 • Storlek, rygglängd, 25-85cm
Köp Pomppa Sade Regntäcke här ->

Så, vilken regnjacka ska du välja till din hund?
Alla täckena har sin för och nackdelar beroende på vad du är ute efter för din hund. Det alla har gemensamt är att de är ergonomiskt anpassade och ger hunden en bra rörlighet samtidigt som de skyddar mot regn och vind. Alla träs på över huvudet, har skydd för magen och knäpps på ryggen. Har du svårt att hitta en storlek som passar din hund så kan det vara ett tips att kika in Pomppas mellanstorlekar då dessa skiljer sig lite från övriga märken. Är du ute efter ett täcke till vandringen så kika in Nonstops Fjord då denna har en låg vikt och inkluderar en kompressionspåse. Är du ute efter ett som känns lite rejälare så kika in Hurttas Monsoon som känns perfekt för alla lägen. Gillar din hund inte snören som fästs runt benen så kika in Pomppa Sade då denna modell inte har det.

Testet är utfört av Alexandra och hennes två hundar Yogi (Australian Shepherd) och Boo Boo (Miniature Australian Shepherd), in och följ dom på @thenordicbears för fler magiska bilder!

En hund som hamnar i vattnet simmar tills den blir utmattad och hur långt den orkar beror på ålder, storlek och kondition.
För bara några hundralappar kan man rädda hundens liv med hjälp av en rejäl flytväst.

Flytvästens storlek anpassas efter hundens vikt. En flytväst med snabbspännen och lyfthandtag på ryggen gör det enklare att greppa kroppen och dra upp hunden ur vattnet om olyckan är framme.

Använder du flytväst på din hund?Hurtta Life Savior Flytväst För Hund Orange CamoHurtta Life Savior Flytväst För Hund Lupin
Ruffwear Float Coat Sockeye Red Flytväst för hundRuffwear Float Coat Blue Atoll Flytväst för hundNYHET!
Ruffwear Gnawt-a-Rock är en rolig och oförutsägbar hundleksak som passar för livfulla och energiska hundar.
Tack vare den oregelbundna formen av leksaken, studsar leksaken åt alla håll och kanter!
Tips! Fyll den med hundens torrfoder eller godis för extra aktivering!

När värmen är här är det viktigt att hunden får svalka sig och vad passar då inte bättre än att leka med sin hund i vattnet!
Här kommer ett par tips på flytande leksaker i vårt sortiment :)

Rogz Lighthouse - en personlig favorit!

Lighthouse är en flytande vattenleksak i form av en fyr, den ställer sig upprätt i vattnet vilket gör den väl synlig och lätt för hunden att gripa utan att få massa vatten i halsen. Repet gör det lätt för dig att kasta leksaken långt ut i vattnet och det mjuka hållbara materialet är skonsamt för hundens mun.
En riktig favorit vid vattenlek med hunden!

Rogz Pop-Upz är en flytande leksak som ställer sig upprätt i vattnet och på land vilket gör den väl synlig och lätt för hunden att gripa!
Unik motviktsdesign, mjuk i munnen och mild mot tänderna. Studsar oregelbundet vilket aktiverar både sinne och muskler!

Handtaget gör det lätt för dig att kasta leksaken långt ut i vattnet och det hållbara materialet är skonsamt för hundens mun.
Pop-Upz finns i fem olika färger och i två olika storlekar.Denna gula, flytande apportleksak från Trixie ställer sig upprätt i vattnet vilket gör den väl synlig och lätt att gripa! Leksaken är tillverkad av polyuretan med metallkärna och är mycket hållbar. Passar bra för hundar som gärna tuggar och är hårdhänta när de leker.

Kong Aqua med rep är en flytande och hållbar leksak för apportträning och lek i vatten! Den syns bra och är lätt för hunden att greppa. Den kan naturligtvis även användas på land. Tycker man att repet är för långt så är det enkelt att kapa!Chuckit Kick Fetch är en hållbar fotboll som är lätt och har greppvänliga skåror som gör det enkelt för hunden att bära bollen.
Bollen flyter och är perfekt att ta med sig till en dag på stranden!GiGwi Ball flyter, piper och är hållbar även vid tuff lek! Kombinerar de bästa egenskaperna hos hundleksaker av olika material som gummi och plast.
Perfekt leksak att ta med sig till stranden om du har en hund som föredrar bollar över allt annat.Jolly ball är en giftfri leksak som passar lika bra till små som stora hundar och till och med till hästar. Bollen klarar av extremt tuffa tag och är punkteringsfri. Dessutom så flyter Jolly ball så du kan använda den vid vattenlekar! Tack vare handtaget får både fyrbenta och tvåbenta bra grepp om bollen.
Hjälp hunden att hålla sig sval med hjälp av våra kylande produkter. Hos oss hittar du allt från kylvästar till, Kylselar, Silverdukar och kyldynor.
Ruffwear Swamp Cooler hjälper till att skydda hunden från överhettning. Västen låter hunden röra sig precis som den vill samtidigt som den täcker och skyddar ryggen, sidorna och nacken på hunden från solen. Västen går utmärkt att bära som den är, eller ovanpå Ruffwear Front Range och Ruffwear Web Master-selarna tack vare koppelöppningen på ryggen.

För att aktivera Swamp Cooler: Blöt västen i kallt vatten, vrid ur och sätt den på hunden. Klart!Ruffwear Jet Stream Kylväst skyddar hunden från överhettning. Med den här lätta och smidiga västen skyddar du din hund från solens starka strålar. Västen är tillverkat i tre lager där det yttre lagret dämpar och avdunstar värme, det mellerst lagret absorberar och lagrar det kylande vattnet samt det innersta lagret som kyler hunden.

För att aktivera Jet Stream: Blöt västen i kallt vatten, vrid ur och sätt den på hunden. Klart!Nyhet från Dogman! Denna svalkande dyna kan användas hur många gånger som helst och kyler i flera timmar! Den är lätt att ta med och kan användas hemma, i bilen, i hundburen, i båten, på jobbet eller som kylning under din laptop. När mattan har slutat kyla så låter du den vila en stund, ca 15 minuter, sedan är den redo att användas igen. För extra kylande effekt kan dynan läggas i kylskåpet en stund innan användning.


Vår egna Silverduk reflekterar 80% av solens strålar! Vävkonstruktionen gör att luften kan strömma igenom vilket gör denna silverduk idealisk för användning över hundburar eller tält under varma dagar.

Silverduken finns i flera olika storlekar:

1.5 x 2 m - passar bra till hundbur
2 x 2 m - passar bra att ha över en öppen bagagelucka på bilen
2 x 3 m - passar bra till att täcka en sida av ett tält eller över bilen

Dukarna har öljetter med en halvmeters mellanrum för enkelt fastsättning med magnetkrokar eller snören.

Behöver du en ännu större silverduk så kan vi rekommendera denna från Dogman, den är 4 x 4 m.
Använd den på buren, bilen, uteplatsen eller där du önskar skugga :)


I dagens blogginlägg skriver vi om Ruffwear Front Range, Hi & Light och Web Master. Vad är skillnaden?

För vardagsbruk passar Front Range väldigt bra. Selen har två fästpunkter för koppel, ett på hundens rygg och ett på hundens bröst. Koppelfästet framtill på bröstet om man vill använda selen som antidragsele då hunden inte får samma kraft att dra framåt när man kopplar där. Detta är ett mycket skonsamt och effektivt sätt att motverka att hunden drar i kopplet. Selen går att justera runt hals och bröst för bästa passform. Detta gör att den passar de flesta hundraser och storlekar. Matcha gärna med Front Range Koppel. Selen och kopplet finns i sex olika färger.

Hi & Light är en ny sele (2018) som passar våren och sommarens alla äventyr, stora som små! Precis som Front Range är selen mycket justerbar för att passa många typer av hundar och storlekarna går ända ner till XXXS och upp till L/XL. Hi & Light är en supertunn och lätt sele som inte stör hundens rörelsemönster och till skillnad från Front Range har Hi & Light endast ett koppelfäste. Insidan på selen är försedd med ett smutsavstötande tyg som andas och det ser även till av inte grus och smuts fastnar. Selen har även en liten ficka där du kan förvara en eller två bajspåsar. Selen finns i tre olika färger.

Här kan du läsa en utförlig recension av selen (på engelska) av Musli the border collie.

Web Master rekommenderas särskilt till vandring då du behöver en välsittande sele. Det förstärkta handtaget på selens ovansida gör att hunden lätt kan hjälpas över hinder eller lyftas ur svåra situationer. Web Master har en anatomiskt utformad design för att minska belastningen på hunden och ge en jämn fördelning vid drag och lyft. Selen kan lätt anpassas och justeras om efter din hunds kropp för att få bästa möjliga passform. Bröstpartiet och magspännena har extra vaddering för att sitta så skönt och skonsamt som möjligt på hunden. Överallt har selen uppskattats för sin mångsidighet och stabila men samtidigt bekväma konstruktion!

Web Master har en extra rem runt magen och passar även utmärkt till hundar som brukar kunna ta sig ur olika selar. Reflekterande band längs selens utsida ger en ökad synlighet i mörker. Finns i tre olika färger.

Se hela utbudet av Ruffwear här.Din valp kommer att tugga på allt den kan lägga tassarna på och därför är det bra att den har många bra alternativ så att den lämnar dina favoritskor ifred.
Här kommer några tips på leksaker som passar valpar och mindre hundar.
Lycka till med din nya valp och ha så kul!

Den klassiska KONG-leksaken finns nu i en ny version, speciellt anpassad för valpar! Ge din hundvalp en Kong och fyll den med mat för en stunds aktivering, eller låt valpen använda gummileksaken att gnaga på med kliande valptänder. Kong Puppy finns i rosa och blå.


Tug-E-Nuff Kaninskinn med pip, mini är en hållbar kampleksak av äkta kaninskinn. Innehåller en pip och är perfekt för valpar och mindre hundar. Tillräckligt liten för att få plats i fickan, men stor nog för att hunden ska få ett bra grepp. Leksaken har ett kort fast handtag som finns i flera olika färger.
Tug-E-Nuff Kampleksak med fuskpäls och elastiskt handtag är en liten kampleksak som passar bra till små hundar och valpar. Den har ett bekvämt elastiskt handtag och en bityta som är lätt stoppad och är täckt med fuskpäls. Den är även förstärkt med canvas på insidan för extra hållbarhet. Handtaget är något mer elastiskt än på övriga leksaker från Tug-E-Nuff för att göra det enklare för små hundar att dra.Nina Ottosson Dog Smart Komposit Aktiveringsleksak är ett lätt aktiveringsspel som passar valpar och nybörjare. Dog Smart underhåller och stimulerar din valp, och ser till att valpen inte har tråkigt!


Planet Dog Big Pup Orbee Tuff Bone är "tuggben" tillverkade av ett mycket mjukt och flexibelt material som är mycket hållbart. Mjukare än de vanliga Orbee-Tuff benen från Planet Dog. Perfekt att ha när det börjar klia i tänderna på valpen.


Plyschleksak Skinneeez Multipip Kanin - Här har vi bästa leksaken för valpen som verkligen gillar pip! I den här kaninen finns 19(!) st pip - håll för öronen och låt valpen skaka loss!


Matskål och aktiveringsleksak i ett! Pet Enigma SAVIC Pussel nr.11 stimulerar valpens naturliga instinkt att arbeta för sin mat!


Plush Friendz leksaker är tillverkade av ett mjukt material. Leksaken har ingen fyllning och innehåller två utbytbara pip.
Man kan ta ut pipen med hjälp av kardborreöppning om du vill ha tystare lek. Lagom storlek för en liten valp!

Gigwi Suppa Puppa är en kul gummileksak som piper! Speciellt tillverkad för valpar och mindre hundar. Tillverkad av mjukt TPR material.
Hur är din hunds fysiska form? Vill du ha roligt tillsammans med din hund?Balansbollträning är en väldigt effektiv träningsform som du kan använda dig av för att bygga upp din hunds fysik, kroppskontroll, balans och koordination. Den fungerar väldigt bra som rehabiliteringsträning [ska ske i samråd med utbildad ansvarig], friskvårdsträning eller för att bara ha roligt tillsammans med din hund.Med bollträning kommer du åt en del muskler som är svåra att nå vid annan träning, den lednära muskulaturen. Vi hoppas att fler ska få upp ögonen för hur effektiv och rolig denna träningsform är, både ur ren friskvårds- men även rehabiliteringssynpunkt. Samarbetet mellan förare och hund brukar dessutom stärkas av denna typ av träning.

Du hittar våra balansbollar här
Vi vill önska alla våra kunder och följare ett Gott Nytt År!

Känner Du att 2018 är året du vill prova på en ny sport så har vi utrustningen för dig!
Vi har ett stort utbud av tillbehör för drag, agility och lydnad/bruks.Varmt välkommen med din beställning!

Dogmania.se

Börjar din hund skaka och skälla eller försöka gömma sig när fyrverkerierna smäller?
För många hundar och hundägare är nyårshelgen en ren mardröm.

Upptäck hur Adaptil påverkar hundens toleransnivå så att den reagerar mildare på smällare, skott och fyrverkerier.


Adaptils produkter innehåller en kopia av hundens naturliga feromoner. Feromoner ger naturligt hunden en trygghetskänsla så att den kan hantera sin rädsla bättre. Adaptil är enkelt att använda, har dokumenterad effekt och är naturligt för hunden. 

GÖR SÅ HÄR:

1. Adaptil Halsband: Sätt halsbandet på hunden innan smällandet förväntas börja. Halsbandet har full effekt efter en timme och varar sedan i en månad. Halsbandet ska sitta på dygnet runt.

2. Adaptil Doftavgivare: Koppla in doftavgivaren i en väggkontakt i hemmet innan smällandet förväntas börja. Placera den i det rum hunden vistas mest. Doftavgivaren börjar verka inom en timme och har full effekt i ca 50-70 kvm efter 24 timmar. Den ska vara inkopplad dygnet om.

3. Alla produkter inom Adaptil kan användas tillsammans och i obegränsade mängder.

5. För bästa resultat ska du kombinera Adaptil-produkterna med förebyggande åtgärder i hemmiljön.

TIPS OCH RÅD NÄR FYVERKERIERNA SMÄLLER:

1. Ignorera själv smällandet och försök istället engagera hunden med lek eller annan aktivitet.
2. Trösta inte hunden när den är rädd, det förstärker bara känslan att det finns något att vara rädd för. Försök istället avleda hunden.
3. Se till att hunden befinner sig i ett välbekant och rymningssäkert rum.


Läs mer och beställ Adaptil här


Blygerhundar - så gör du din hund till en superhjälte, 329:-

Att ha en rädd hund är hjärtskärande. Att se sin bästa vän vilja fly eller slåss, att ständigt få förklara för omgivningen varför hunden gör som den gör, varför den inte vill hälsa och hela tiden ta hänsyn till hundens speciella behov i alla situationer är hårt arbete. I den här boken får du många konkreta tips på hur du stärker din hunds självförtroende. Du får också träningstips för specifika rädslor. Dessutom handlar ett helt kapitel om hur du beter dig de dagar du inte orkar vara en superhjälte.

Var beredd på att tänka helt nytt! För att bättre förstå våra hundar finns en del som handlar om vad rädslor är, hur stress fungerar och hur hundar kommunicerar. Målet är att förändra känslan hos hunden – göra den gladare och mindre rädd.


Din hund är ingen robot, 149:-

Så här skriver författaren Mikaela Holegård själv om boken:
"Din hund är ingen robot. Din hund föds inte med kunskaper om hur världen fungerar. Din hund vet inte hur du och din familj önskar att den ska vara och vad ni förväntar sig av den. Din hund föds som ett oskrivet blad, precis som du och jag. Och det är ni i hundens nya familj som har uppgiften att lära den hur världen fungerar. Hur den lever ett liv som familjehund."

Recension:
Din hund är ingen robot har blivit recenserad i Brukshundklubbens tidning Brukshunden och där står det bland annat: "en utmärkt bok som rekommenderas till alla hundintresserad barn och ungdomar. Men det är också en bok som kan användas som litteratur på Brukshundklubbarnas nybörjarkurser. 
Betyget blev fem hundben av fem möjliga.Agility - från grunder till första start, 329:-

Den här boken är en efterlängtad resurs för nya agilityförare och instruktörer som vill lära sig roliga, effektiva och smarta metoder för grundträning, hinderinlärning och grundläggande handling. Boken är din guide från de första grundövningarna till den dag du står på startlinjen med en vältränad och självsäker hund för första gången.Agility Handling - Bakombyte, Framförbyte, Blindbyte, 149:-

Kommunikationen mellan hund och förare i agility kallas för handling. Handling kan delas in i två delar; tekniken att utföra respektive byte samt att lära sig var man gör dem.I den här boken tittar vi på de första grunderna i det här med handling. Du får lära dig framförbyte, bakombyte och blindbyte, med vilka du kommer långt i träningen. Du får även lära dig teknikerna med så kallade runtar, då många moment inom agilityn och de olika handlingsteknikerna bygger på att kunna skicka din hund runt hinderstöd.

Den här boken är för dig som behöver inspiration i din agilityträning. Den passar dig som successivt lämnar hinderinlärningen och ska börja testa kombinationer och övningar.


Agility Handling del 2 - Tysk, Threadle, Japan, 169:-

Som en fortsättning på boken ”Agility - Handling” (2016) kommer här del 2. Nu utvecklar vi med tre nya handlingstekniker för att bli ännu vassare ute på tränings- och/eller tävlingsplanen. Trenderna inom agility går hela tiden mot att hitta ett allt mer effektivt sätt att handla sin hund runt banan. Allt för att göra det snabbaste loppet. Japan, tysk och threadle är tre tekniker där du som förare inte behöver stanna upp eller bromsa hunden med en frontning, som vi helst ska undvika då det i regel sänker hundens fart.
 
Är du redo att utmana dig själv med nya tekniker och utmana din hund med en effektiv handling? Då är den här boken helt rätt för dig!


Nu är vi inne i adventstider och julen står för dörren.
Hos oss hittar du julklappar både till dig själv och till dina vänner!TILL HUSSE/MATTE:1. Ruffwear Haul Bag är en väska som håller hundutrustningen organiserad och lättillgänglig var du än befinner dig med din hund: i bilen, på tävling, när du besöker vänner. Du kan förvara hundmat, hundskålar, koppel, leksaker och bajspåsar i denna rymliga väska!

2. Trixie Godisväska Baggy 2in1 är en praktisk godisväska med extra ficka för bajspåsar. Ring att fästa t.ex. klicker eller visselpipa i. Tillverkad av slitstark polyester. Enkel att stänga med dragsko. Fästes i bälte eller byxlinning med klämma eller ögla.

3. Hurtta Go Finland Träningsväst. En träningsväst för träning och tävling för hundsport och finska supporters! Västen är tillverkad av vattentätt softshelltyg som andas. Den har en åtsittande midja och en hög krage som båda är justerbara. En hundträningsväst som är perfekt för utom- och inomhusbruk.

4. Doggo Parcours Agilityskor. Skon som är designad för agility och annan typ av hundsport där du behöver bra grepp på gräs och konstgräs!
Skorna är vattentäta och har en stabiliserande kant för att motverka snedsteg vid snabba sidoförflyttningar.


TILL DEN LEKSUGNA HUNDEN:1. Ke-Hu Etna har ett långt handtag, perfekt för hundar som tycker om att jaga. Tack vare det långa handtaget minskar även risken för att hunden ska råka bita dig i fingrarna. Leksaken har en del med fuskpäls som hunden kan kampa med, perfekt om du har en hund som hellre kampar med handtaget än med själva bollen. 

2.
Kong Tails med pipljud och svansar som lockar till lek och bus! Varje leksak är gjord med det unika KONG-gummit som är skonsam mot tänderna och har en squeaker som lockar och underhåller din hund. Varje Kong Tail-leksak är utrustad med fyra förstärkta nylonsvansar och ett hållbart öglehandtag, vilket gör leksaken till en idealisk kast- och kampleksak!

3. BecoBall med Rep
är en mycket hållbar ekologisk leksak som är enkel att kasta och kampa med! Bollen är något oregelbunden i formen och har en lätt vaniljdoft. Bollen sitter på ett rep av 100% bomull!


4. Kong Bounzer är en leksak tillverkad av lätt och flexibelt gummi. Kan studsa, rulla och ändra form. Bounzer töms på luft och pressas ihop när hunden greppar leksaken och som sen studsar tillbaka till sin ursprungliga form!

TILL HUNDEN SOM BEHÖVER EN UTMANING:Nina Ottosson's kollektion av aktiveringsspel och leksaker är designade för att stimulera hunden mentalt samtidigt som det stärker relationen och kontakten med dess ägare! Varje design har en unik mekanism som innebär både mental och fysisk utmaning att arbeta sig i genom olika problemlösningar för att hitta det gömda godiset. Spelen finns i olika svårighetsgrader och passar därmed hund och katt i alla åldrar, storlekar och raser.

Så oavsett om du har en ”Forrest Gump” eller en ”Albert Einstein”, finns det något Nina Ottosson spel design som passar alla hundar.

TILL DEN FRUSNA HUNDEN:


1. Hurtta Casual Quiltad Overall. Mjuk och varm overall för vardagsbruk och stadspromenader för korthåriga hundar och nakenhundar. L-passformen är speciellt utformad för stövare och andra slanka raser. Overallen ger optimalt skydd i kallt och blåsigt väder. Det vatten- och smutsavvisande ytmaterialet är skönt och smidigt och prasslar inte. Produkten har Ultra Sonic-vaddering och ett varmvadderat foder.

2. Hurtta Outdoors Summit Värmetäcke. Denna högtekniska jacka skyddar hundens viktigaste muskelgrupper, brösten och det känsliga bukområdet. Jackan är snabb att klä på och av, och lämpar sig särskilt väl för att värma upp musklerna hos aktiva hundar före eller efter övningar. Produkten har skyddats med materialet Houndtex® som andas och är vattenavvisande.

3. Hurtta Outback Dreamer är en hundsovsäck som är formgiven efter hundens naturliga sovställning, och det är enkelt för hunden att kura ihop sig i värmen inuti säcken. Lamineringen på sovsäckens insida reflekterar tillbaka hundens kroppsvärme och ökar därmed sovsäckens värmeegenskaper markant. Sovsäcken är tillverkad av vattenavvisande, hållbart Houndtex-tyg och mellan ytter- och fodertyget finns ett värmande vaddlager.

4. Pomppa Toppa Jackan är perfekt för användning i vårt nordiska klimat och skyddar din hund under riktigt kalla dagar. Kragen sträcker sig långt upp över hundens nacke för att skydda halsen och nacken samtidigt som den ger hunden möjlighet att fritt röra huvudet. Dess vattentäta yttre tyg och ett anti-statiskt teddyfoder kombinerat med ett värmeisolerande lager med vaddering kommer att hålla din hund varm och torr, vare sig det regnar, är våt snö eller är kallt ute.

TILL KOMPISEN:1. Agility - Från grunder till första start. Den här boken är en efterlängtad resurs för nya agilityförare och instruktörer som vill lära sig roliga, effektiva och smarta metoder för grundträning, hinderinlärning och grundläggande handling. I boken får du också lära dig mer om belöningar, inlärning och hur du kan få din hund att ha rätt sinnesstämning på agilitybanan. Boken är din guide från de första grundövningarna till den dag du står på startlinjen med en vältränad och självsäker hund för första gången.


2. Blygerhundar - så gör du din hund till en superhjälte. Att ha en rädd hund är hjärtskärande. Att se sin bästa vän vilja fly eller slåss, att ständigt få förklara för omgivningen varför hunden gör som den gör, varför den inte vill hälsa och hela tiden ta hänsyn till hundens speciella behov i alla situationer är hårt arbete. I den här boken får du många konkreta tips på hur du stärker din hunds självförtroende. Du får också träningstips för specifika rädslor. Dessutom handlar ett helt kapitel om hur du beter dig de dagar du inte orkar vara en superhjälte. Var beredd på att tänka helt nytt! För att bättre förstå våra hundar finns en del som handlar om vad rädslor är, hur stress fungerar och hur hundar kommunicerar. Målet är att förändra känslan hos hunden – göra den gladare och mindre rädd.

3. Presentkort på Dogmania Presentkorten finns i ett flertal valörer från 100 - 5 000 kr.
Givetvis kan du köpa flera presentkort om du så önskar.

4. FurEater Dammsugarmunstycke för hundhår. Säg hej då till djurhår och smuts! FurEater tar effektivt bort djurhår och smuts - från din bil, möbler, mattor, filtar, hundtäcken, bäddar, hästtäcken etc. För hund, katt och hästhår.Dogmania har funnits sedan 2012 och har idag ett stort sortiment av hundleksaker och hundtillbehör för dig som vill ha något utöver det vanliga. Vi försöker alltid att vara först med det senaste och vi letar ständigt efter nya innovativa produkter med det där lilla extra.
Vi vill att du som kund ska kunna känna dig trygg med att vi säljer produkter med hög kvalitet, därför väljer vi vårt sortiment med stor omsorg.

Fri frakt över 599 kr | 1-3 dagars leverans inom Sverige


Tough Tugz är ett engelskt företag som tillverkar färgglada och hållbara kampleksaker som passar de intensiva och starka hundarna! Tough Tugz använder endast högkvalitativa material när de tillverkar sina leksaker och används av hundförare världen över. Alla leksaker går att tvätta i tvättmaskin.Spengummi är ett väldigt hållbart material som håller för hårda kamplekar. Tillsammans med ett mjukt fleecehandtag så blir Tough Tugz leksaker ett måste i träningsväskan! Leksakerna är lätta att kasta och eftersom spengummit är stort så är det lätt för hunden att greppa tag. Spengummit är rengjort och sanerat men har fortfarande en doft av ko och mjölk vilket hundarna brukar älska!
Tough Tugz leksaker är lätta att vika ihop och stoppa ner i fickan eller i träningsväskan och passar de flesta hundar!
Nyheter från Dog Copenhagen nu i butik!DOG Copenhagen är ett ungt danskt företag som brinner för att designa kvalitetsutrustning för hundar. 

Uppdraget är att utforma bekväma och hållbara produkter med en funktionell och tilltalande design.

De är inspirerad av det aktiva livet med våra fyrbenta vänner de använder de bästa möjliga material och komponenter som
lämpar sig för krävande användning i utbildning, vandring i skogen och i synnerhet äventyr och promenader i stadens gator och parker.De bekväma selarna, halsbanden och kopplen i matchande färger har blivit riktiga storsäljare i Sverige och övriga Europa. 

Selen fungerar även som antidrag tack vare dess koppelfäste framtill.

Agility - Från grunder till första start

Den här boken är en efterlängtad resurs för nya agilityförare och instruktörer som vill lära sig roliga, effektiva och smarta metoder för grundträning, hinderinlärning och grundläggande handling. I boken får du också lära dig mer om belöningar, inlärning och hur du kan få din hund att ha rätt sinnesstämning på agilitybanan. Boken är din guide från de första grundövningarna till den dag du står på startlinjen med en vältränad och självsäker hund för första gången.

Fanny Gott har tränat hundar i över 20 år och arbetar på heltid som instruktör inom företaget Klickerklok som hon driver ihop med sin man Thomas Stokke. Genom åren har hon tagit fram flera agility- och lydnadschampions, vunnit lag SM i agility och även tävlat internationellt med framgång. Tillsammans med Thomas Stokke har hon tidigare skrivit boken ”Shaping”.

Författare: Fanny Gott
Utgiven: 2017
Sidor: 224

Provläs lite av boken härRuffwear Flat Out Leash är ett mångsidigt koppel som kan användas som ett traditionellt koppel eller fästas runt midjan så du får händerna fria.
Med snabbspännet kan du även snabbt och enkelt fästa kopplet runt ett träd eller stolpe.
Handtaget är vadderat och skönt att hålla i.
Längst ner vid haken finns ett säkerhetshandtag där du kan ta tag när du behöver ha extra kontroll på hunden.

Storlek: 25 mm brett och 180 cm långt
Pris: 399:-


Vi alla vet att de flesta hundar gillar att leka med pinnar, men vi vet också att pinnar kan vara farliga. Erbjud hunden en Gnawt-a-Stick istället och låt hunden leka utan risk för skador - ett praktiskt och säkert alternativ!Gnawt-a-Stick studsar oregelbundet vilket gör den extra kul och spännande!Ruffwear Gnawt-a-Stick är en hållbar, flytande hundleksak som är tillverkad av naturlig latexgummi. Med sina starka, lysande färger är den lätt för hunden att hitta, vare sig det är i gräset eller i vattnet. Gnawt-a-Stick ställer sig i en speciell vinkel i vattnet vilket gör den väl synlig och lätt för hunden att gripa!

Gnawt-a-Stick finns i tre olika färger och kostar 199:-

Pomppa Light Regntäcke är en vatten- och vindtät jacka i lätt material som skyddar din hund mot regn och vind.
Dess yttre tyg, modell och färger är detsamma som vintertäcket.
Regntäcket
är tillverkat av tunt och antistatiskt tyg med en mjuk finish i stället för teddy som i vintertäcket.

Regntäcket är perfekt för användning året runt under våra nordiska väderförhållanden.
Det lätta materialet och mycket mjuka fodret gör att jackan knappt märks när hunden har den på sig.Kragen sträcker sig långt upp över hundens nacke för att skydda halsen och nacken samtidigt som den ger hunden möjlighet att fritt röra huvudet.
Vid basen på kragen finns en öppning för kopplet, så att din hund kan vara kopplad samtidigt som den har täcket på sig. Jackan täcker hundens skulderblad med sina stora muskler väl utan att hundens rörelsemönster framtill påverkas. Jackan täcker även hela hundens mage och skyddar den mot fukt och kyla.


Pomppa Light Regntäcke finns i 5 olika färger och du hittar dom här!

Pomppa Perus Hundtäcke är den första modellen Pomppa designade. Målet var att designa en jacka som skyddar hunden utan att begränsa hundens rörelsemönster. Pomppa Perus är ett vattentätt hundtäcke som håller din hund varm året runt. Glöm besvärliga bensnören som skaver – Pomppas hundkläder sitter på plats ändå tack vare sin unika design!


Perus finns i 5 olika färger!

Jackan är perfekt för användning i vårt nordiska klimat och skyddar din hund även vid minusgrader.
Kragen sträcker sig långt upp över hundens nacke för att skydda halsen och nacken samtidigt som den ger hunden möjlighet att fritt röra huvudet. Alla Pomppa-täcken är vattentäta. Tack vare det anti-statiska teddyfodret kommer pälsen inte att tovas på din hund när den bär täcket. Reflexer finns på kragen och längs ryggsömmen vilket garanterar att din hund syns i mörkret!Köp Pomppa Perus här!

Hurtta Casual Quiltad Overall 
från, 599:-

Nyhet 2017 från Hurtta!
Mjuk och varm overall för vardagsbruk och stadspromenader för korthåriga hundar och nakenhundar.
L-passformen är speciellt utformad för stövare och andra slanka raser.
Overallen ger optimalt skydd i kallt och blåsigt väder.


Det vatten- och smutsavvisande ytmaterialet är skönt och smidigt och prasslar inte.
Produkten har Ultra Sonic-vaddering och ett varmvadderat foder. • Varm och mjuk
 • För stadspromenader och vardagsutflykter
 • L-passform för slanka raser
 • Väl synliga reflexer
Nyhet 2017. Beacon är en högpresterande säkerhetslampa för att hålla hundarna synliga vid svagt ljus eller dåligt väder.
Beacon är slitstark och vattentät, med en lättanvänd Quick Clip ™ som man fäster på selar, halsband och andra produkter.Beacon gör att din hund syns i mörkret på ett avstånd av upp till 750 m och hjälper hund och ägare att röra sig säkert i trafiken under den mörka tiden.
Beacon är uppladdningsbar (laddas med USB) och har en indikatorlampor som låter dig veta när den laddar eller när batteriet är lågt.


Tre ljuslägen och tre färger - fast, blinkande och snabbt blinkande.

Batteritid:
Fast ljus 6h
Blinkande 20h
Snabbt blinkande 12hNYCKELFUNKTIONER

- Vattentät
- Genomskinligt skal utstrålar ljus från alla vinklar
- Högkapacitets USB-laddningsbart batteri
- Tre ljusa färger: röd, grön och blå
- Variabla ljuslägen: fast, blinkande och snabbt blinkande
- Lätt att använda, med Quick Clip går Beacon att sätta fast på de flesta halsband, kläder, väskor, selar och flytvästar
- Inkluderar 15 cm USB-laddningssladd
- Tillverkad i Kina


Hundtäckena från Pomppa utgår från hunden och hundens behov:
kläderna ger hunden ett maximalt skydd utan att hindra den från att röra sig naturligt.
Glöm bensnören – Pomppas hundkläder sitter på plats ändå tack vare sin unika design!Upptäck Pomppa Jumppa - Täcket värmer hunden från huvud till svans.

Pomppa Jumppa är ett bekvämt och varmt fleecetäcke som passar utmärkt på tävlingar, utomhusaktiviteter och under bilresan.
Det bekväma och elastiska täcket kan användas som en varm allroundtröja eller under ett regntäcke.

Ryggsidan är gjord av antistatisk, flexibel och varm plysch. Hundens päls kommer inte kommer tovas under täcket.
Bottendelen är tillverkad av flexibel trikå, med en varm borstad inneryta och vattenavvisande ytteryta.
Den stora kragen skyddar hundens hals och nacke mot kyla men ger hunden samtidigt möjlighet att röra huvudet.
Täcket har reflexer på sidorna för maximal säkerhet.
Från 269:-


DOG Copenhagen
är ett ungt danskt företag som brinner för att designa kvalitetsutrustning för hundar.
Uppdraget är att utforma bekväma och hållbara produkter med en funktionell och tilltalande design.

De är inspirerade av det aktiva livet med våra fyrbenta vänner de använder de bästa möjliga material och komponenter som lämpar sig för krävande användning i utbildning, vandring i skogen och i synnerhet äventyr och promenader i stadens gator och parker.De bekväma selarna, halsbanden och kopplen i matchande färger har blivit riktiga storsäljare i Sverige och övriga Europa.


Selen fungerar även som antidrag tack vare dess koppelfäste framtill!

Du hittar Dog Copenhagen här.

Planet Dog tillverkar färgglada, roliga och hållbara hundleksaker!Leksakerna är giftfria, återvinningsbara och passar både små och stora hundar!Förutom att vara riktigt bra tuggleksaker går dom flesta även att fylla med godis!


...eller varför inte smeta in lite färskfoder eller mjukost och frysa in! Perfekt till varma dagar.

Man kan även sätta fast ett elastiskt handtag eller vanligt snöre och vips så har du en superrolig och studsig kastleksak!Spana in vårt stora sortiment av Planet Dog här!

FlexDog Mat - den ultimata hundmattan.
Utvecklad för er som alltid är i farten. Mattan är enkel att ha med sig och passar perfekt i bilen eller i buren.
Precis som WetDog reducerar FlexDog lukten av blöt hund, den är antibakteriell och är väldigt skön att ligga på.En speciell egenskap FlexDog har är att mattan är gjord av ett speciellt 3D material som inte suger upp fukt. Det betyder att mattan konstant ventileras! 3D materialet gör dessutom att din hund alltid ligger skönt och bekvämt. Mattan går att tvätta i maskin i 40 grader.
Mattan finns i två storlekar och passar både små och stora hundburar.Mattan gör det lätt att ha med sig hunden överallt: I bilen, på kontoret och på semestern. FlexDog ger din hund trygghet och är enkel och praktisk att ha med sig.FlexDog är kvalitet, design och funktionalitet samlat i ett. Den ultimata lösningen för dig och din hund!Svensk polis och militär håller just nu på att testa WetDog och FlexDog och Siccaro har hittills fått fantastisk respons från dom.
Dansk och Norsk polis har redan tagit in produkterna till deras polishundar.

INSECT SHIELD - 20% rabatt t.o.m. 30/7!

Insect Shield är en varumärkesskyddad metod för att behandla textiler med ett inbyggt insektsskydd mot mygg, fästingar, knott, flugor och andra insekter. Ämnet är dödligt för insekter och fungerar som ett naturligt gift, men är ofarligt för människan och andra däggdjur.
Insect Shield är godkänd att användas av gravida kvinnor och bebisar!

Insect Shield är en filt för främst utomhusbruk (men kan även användas inomhus).
Filten är utformad för att ge ett långvarigt, effektivt och bekvämt skydd mot insekter.
Perfekt på campingturen/utflykten!

Idag tipsar vi om gott tugg till sommarens lediga dagar!


Tuggpinnar från Four Friends, med smak av anka, lamm och kyckling!


Vegetabiliskt tugg baserat på potatis från Dogman! Gluten-/spannmålsfritt och därmed skonsamt för hundens mage och tarm.

Kundomdöme: min hund älskar dom, de är dessutom ganska hårda så han slukar de inte på tre sek utan kan ha en lägre stund. Perfekt att ni har dem nu!


Renhorn från fritt strövande renar som går på naturbete i Sveriges sydligaste fjällvärld. Bättre tuggben är svårt att hitta! De passar alla sorters hundar och funkar även bra till hundar med känsliga magar eller allergi. Renhorn är något av det bästa då de är helt utan tillsatser, lokalproducerat och innehåller massor med bra och viktiga mineraler! Renhorn förbättrar och bidrar till att bibehålla en frisk munhälsa hos din hund.
Nyhet!

Canvasburar i slitstark, vattenavvisande canvas i två härliga färger, rosa/lila och grön.
Praktisk och hopfällbar med stomme i lackerat stål. Insektsnät och gardiner i fönster och dörr.


Passar bra till utställningar och andra hundtävlingar.


Storlekar:

S: 49,5x34,5x35cm
M: 60x42x42cm
L: 70x52x52cm
XL: 81,5x58,5x58,5cm
XXL: 91,5x63,5x63,5cm

Från 429:-

NYHET! Busy Buddy Kibble Nibble är en aktiveringsleksak för små och stora hundar!


Fyll Kibble Nibble foder eller godis och låt hunden putta eller snurra den för att få ut det goda. Passar perfekt att använda för att servera maten till glupska och hetsätande hundar. Gummibeklädda kanter ger ett dämpat ljud och skyddar parkettgolvet.Den är enkel att skruva isär för att fylla på med mer godsaker och kan även diskas i diskmaskin!1. The Clam!

The Clam är en smart liten leksak som du kan kan gömma hundgodis i, som en liten boll med godisgömma. Perfekt när du vill belöna hunden på avstånd, en ovärderlig hjälp när du tränar t.ex. agility, flyball eller lydnad. Den är lätt att stoppa undan i fickan så att du kan hålla den utom synhåll för hunden tills du behöver den och sen kasta den dit du vill ha belöningen. Har du en godistokig hund kommer din hund förmodligen att älska att springa efter den!
Perfekt för hundar som föredrar mat/godis som belöning.2. Ke-Hu Power

Ke-hu Power är en riktigt festlig jaktleksak! Den är speciellt designad för hundar som kan vara svåra att motivera. Föraren kan enkelt kasta omkring leksaken med det långa bandet. Ke-hu Power motiverar på många sätt, hunden kan få ett bra grepp i fuskpälsen på själva bandet, i den håliga gummibollen eller i den lilla svansen i fuskpäls som är fäst i bollen. Den ihåliga bollen gör även att du kan stoppa i godbitar i den!3. Tug-E-Nuff Crazy Thing Bungee Tug

Den här fleeceleksaken är riktigt rolig, hundar älskar att jaga och bita i fleecen, kanske för att det liknar fjädrarna av en fågel. Oavsett om din hund till kampa eller skaka den här leksaken kommer den att ha kul när den leker med dig. Det elastiska handtaget gör att föraren får ett bekvämt grepp, hjälper till att minska skador på förarens axlar och hundens nacke vid kamplek.4. Ke-Hu Etna

Ke-Hu Etna har ett långt handtag, perfekt för hundar som tycker om att jaga. Tack vare det långa handtaget minskar även risken för att hunden ska råka bita dig i fingrarna. Leksaken har en del med fuskpäls som hunden kan kampa med, perfekt om du har en hund som hellre kampar med handtaget än med själva bollen. Handtaget är elastiskt och mjukt fleecefodrat och bollen är en JW Hol-ee Roller boll.


 

5. Tug-E-Nuff Fårskinn med elastiskt handtag och boll

Kampleksak med äkta fårskinn och en boll i ena änden som gör den enklare att kasta! Det elastiska handtaget gör att föraren får ett bekvämt grepp samtidigt som det skonar förarens axlar och hundens nacke vid kamplek.


Ruffwear Haul Bag är en väska som håller hundutrustningen organiserad och lättillgänglig var du än befinner dig med din hund: i bilen, på tävling, när du besöker vänner. Du kan förvara hundmat, hundskålar, koppel, leksaker och bajspåsar i denna väska med vid öppning så att du enkelt kommer åt allt innehåll.
Invändiga och utvändiga fickor med dragkedja och meshfickor håller innehållet organiserat.

Haul Bag kostar 989:-
INSECT SHIELD är en filt för främst utomhusbruk (men kan även användas inomhus). Filten är utformad för att ge ett långvarigt, effektivt och bekvämt skydd mot insekter. Perfekt på campingturen/utflykten! Filten skyddar mot mygg, fästingar, myror, flugor och loppor. Det räcker med att använda filten som underlag. Kan användas av både djur och människor.Insect Shield, är en varumärkesskyddad metod för att behandla textiler med ett inbyggt insektsskydd mot mygg, fästingar, knott, flugor och andra insekter. Ämnet är dödligt för insekter och fungerar som ett naturligt gift, men är ofarligt för människan och andra däggdjur. Insect Shield är godkänd att användas av gravida kvinnor och bebisar.Filten finns i två olika färger och kostar fr. 239:-

Läs mer och beställ Insect Shield här

NYHET från Hurtta.Outdoor Trainer är en perfekt leksak för hundar som kräver en hållbar motiveringsleksak på träningen. Hurtta Outdoor Trainer, som är tillverkad av högklassigt gummi och nylonrep, är giftfri och därmed säker att använda.


Outdoor Trainer är särskilt framtagen för belöning och motivering av hunden vid träning, men lämpar sig utmärkt även för spel och lek hemma.

När hunden simmar är det enkelt att ta tag i repet på den flytande leksaken.Det är enkelt att greppa det starka rephandtaget stadigt och kasta leksaken. Passar mellan till stora hundar.

• Mycket hållbar
• Flyter
• Stadigt rephandtag
• Giftfritt
• Innehåller inte BPA-, BPF- eller BPS-föreningar

Outdoor Trainer kostar 179:- och du hittar den här!

Ke-hu Earth Soft har en mjukare och mer flexibel boll än Ke-hu Earth, passar bra till valpar och hundar som inte biter så kraftigt och är mjuka i munnen.

Leksaken har en del med fuskpäls som hunden kan kampa med, perfekt om du har en hund som hellre kampar med handtaget än med själva bollen.
Handtaget är elastiskt och mjukt fleecefodrat. Bollen är en Planet Dog Orbee boll som är en ihålig gummiboll av hög kvalitet.
Den har ett utstickande mönster i form av värlsdelarna bollen luktar mint.Bollens storlek är ca 5,5 cm i diameter och passar till valpar, små och medium-stora hundar.

Du hittar Ke-Hu Earth Soft här!Ska du resa iväg med din hund eller bara ut på en utflykt över dagen så kan vi rekommendera detta resekit från Travel Dog!

Resekitet består av två delar för både vatten och mat.

4 i 1 funktion:

- Matbehållare
- Vattenbehållare
- Vattenskål
- MatskålDet får plats 800g foder och 400ml vatten i behållarna.


Du hittar resekitet här!


RinseKit Shower är en portabel dusch som kan användas utan att behöva pumpas upp eller använda batterier. RinseKit® rengör din smutsiga hund, häst eller dig själv utan krångel. Till skillnad från en campingdusch eller andra bärbara duschar, ger RinseKit® dig möjlighet till en 3-minuters dusch utan att pumpa eller använda batterier, var som helst och när som helst!Det ryms ca 7 liter vatten och kommer med en 1,8 meter lång slang med en av/på ventil för påfyllningen, ett munstycke med 6 olika sprayinställningar: shower, jet, mist, cone, center och flat.Perfekt att använda till hundtävlingar för att svalka hunden innan start, garanterat uppskattat av de tävlande!RinseKit är idealisk för:

 • Tvätta husdjur
 • Svalka hundar innan tävlingsstart
 • Spola av hästar
 • På campingen
 • På stranden
 • Duscha
 • Vattna på otillgängliga platser

Systemet innehåller Gardena-anslutningar, du kan fylla RinseKit nästan överallt (Gardena-kontakten ingår).

RinseKit kostar 1.199:-

Ge energi åt dina äventyr med denna ultralätta skål i hållbart tyg. Svetsad, enkelväggs-konstruktion håller skålen lätt och ren. Bivy Bowl är synlig i mörker tack vare sina reflexdetaljer. Skålen är lätt att vika ihop och packa ned.

Bivy Bowl har en volym på 1.8L och väger 84g. • Stabil form och non-slip botten gör det enkelt att äta och dricka ur skålen.
 • Ultralätt design gör det lätt att ta med.
 • Öglan i botten gör den lätt att fästa i väskan eller hänga på tork.Bivy Bowl kostar 299:-
Vegetabiliskt tugg är för dig som vill ge din hund ett tugg fritt från kött. Dogmans vegetabiliska tugg baseras på potatis. Det är gluten- och spannmålsfritt och därför skonsamt för hundens mage och tarm. Perfekt för känsliga och allergiska hundar. Tuggen kan variera i färg beroende på vilken potatissort som använts. De vegetabiliska tuggen har ett lagom tuggmotstånd för att passa de flesta hundar.

EzyDog's bilsele är en krocktestad och robust hundsele designad för att din hund ska kunna åka säkert i bilen.

I den här produkten har endast de starkaste och mest högkvalitativa materialen använts. Tri-Glides är tillverkade av Aluminium Alloy så de är lätta, tåliga och otroligt starka. Alla remmar är tillverkade av fordonstestade bilbältesband och Crosslink-teknologin försäkrar att selen har ultimat styrka. Bröstplattan är vadderad och formad för en skräddarsydd passform.Allergen är proteiner som ingår i samtliga hundars fysiologi och som finns i saliv, hud (och i urin hos endast icke kastrerade hanhundar).
Allergen ”läcker ut” via mjäll-och hudfjäll. Det är dessa som blir luftburna och som allergiker reagerar mot när de kommer in i kroppen via luftvägarna.

Allergenius® Dog hundschampo minskar mängden allergen hos hund. Hundschampots unika sammansättning återfuktar och vårdar huden på ett nytt sätt, och ger samtidigt pälsen en fin lyster. Specialschampot är oparfymerat och skonsamt mot hundar med känslig hud. Schampot kan även användas till katter och andra pälsdjur.  Allergenius® Dog hundvård utvecklas och tillverkas i Sverige i samarbete med världsledande forskare inom pälsdjursallergi och allergener.


Inledande tester visar att regelbunden tvättning kan bidra till att sänka hundens allergenutsöndring permanent. Det gör det enklare för dig som allergiker att umgås med din hund. Men är även en fördel för andra allergiker som kommer i kontakt med din hund i offentliga miljöer.

Ingredienser: Aqua, Sodium myreth sulfate, Sodium cocoyl glutamate, Disodium cocoyl glutamate, Sodium lactate, Butyleneglycol, Panthenol, Urea, Caprylyl glycol, Niacinamide, Ethyl lauroyl arginate, Piroctone olamine, Arginine PCA, Polyglyceryl-5 oleate, Glycerin, PEG-120 methyl glucose oleate, Polyquaternium-10, Ethyl lauroyl arginate HCl.

Sommarens bästa regntäcken finner du hos oss på Dogmania.se


Ruffwear Sun Shower är ett tunt, vattentätt regntäcke utan isolerande egenskaper, lätt och smidigt att ta med sig på vandring!


Regntäcke i softshell från finska HelsiTar. Reflexer både framtill och på sidorna. Softshell-tyget är svart och du kan välja mellan rosa, rött, neongult eller neonorange kantband.


Den lätta Chill Stopper-jackan är avsedd för kallt och blåsigt väder. Det sköna Soft Shell-materialet är känt som värmelagrare i tekniska friluftskläder för människor. I denna produkt är dess uppgift att kompensera för de värmande egenskaper som avlats bort hos hundar som saknar underpäls eller är korthåriga.


Se hela sortimentet av regntäcken här!

Upptäck WashBars utbud av naturliga hund- och hästschampon från Nya Zeeland. WashBar är skapat för dig som är en engagerad djurägare och som vet hur viktigt det är att välja en naturlig och sund livsstil för dina husdjur och dig själv. WashBar är det enkla valet när du både vill ha produkter som ger dig det bästa resultatet och som är naturliga, säkra och ekologiskt hållbara. Att vara hållbar och etisk är inte bara trendiga termer. Det är helt enkelt ett medvetet sätt att leva.


WashBars produkter är helt fria från parabener, sulfater, syntetiska dofter och färger.

Du hittar produkterna här.

Treat & Train är en godisautomat med fjärrkontroll som används för att kunna belöna hunden i exakt rätt ögonblick!

Oavsett om du är en hundägare eller en professionell hundtränare kan Treat & Train (fd Manners Minder) hjälpa dig att öka hastigheten, precisionen och effektiviteten av din träning med positiv förstärkning. Veterinären och beteendeexperten på djur Dr. Sophia Yin uppfann Treat & Train baserad på beteendevetenskap och hur djuren verkligen lär sig. Hon utvecklade och testade den grundligt i labb och i kliniska prövningar. Resultatet är en fjärrstyrd belöningsdispenser och träningssystem som tillåter dig att effektivt lära hundar på avstånd (eller i närheten) för att utföra nästan alla beteende, från vardagliga färdigheter till specialiserade kunskaper (t.ex. de som används i agility, lydnad, service och militärt arbete).

När du använder Treat & Train blir signalerna du ger hunden exakta och tydliga och du kan repetera övningar snabbare. Det innebär att din hund kommer att förstå mycket snabbare vad du förväntar dig av honom. Med Treat & Train fjärrkontroll i fickan blir träningen snabbare, enklare och roligare!Vi rekommenderar vårt godis Mini Trainer till Treat & Train, det är lagom stora bitar, innehåller 70% kött och är helt glutenfritt!

Foto: Linnéa Nyman

Vi fick den här fina bilden skickad till oss. Det är Linnéas fina vinthundar i selar och koppel från Ruffwear.

Ruffwear Front Range är en mycket justerbar sele för att passa många typer av hundar. Lätt att ställa in. Selen har två fästpunkter för koppel, ett på hundens rygg och ett på hundens bröst. Koppelfästet framtill på bröstet om man vill använda selen som antidragsele då hunden inte får samma kraft att dra framåt när man kopplar där. Detta är ett mycket skonsamt och effektivt sätt att motverka att hunden drar i kopplet. Reflexer finns runtom och det finns även en liten ID-ficka där du kan förvara hundens ID-tags med t.ex. namn och mobilnummer.

Kopplet heter Roamer Leash och är ett elastiskt koppel som kan användas som ett traditionellt koppel eller fästas runt midjan. Skonar dina axlar och armar från plötsliga ryck. Perfekt att använda när du joggar med din hund eller för de vardagliga promenaderna. Handtaget är vadderat och skönt att hålla i. Längst ner vid haken finns ett säkerhetshandtag som du kan ta tag i när du behöver extra kontroll på hunden.

Se hela vårt sortiment från Ruffwear här!

Starka tillsammans - i träning, tävling och tanke

Hundträning kan vara det roligaste som finns, samtidigt som hängivenheten kan göra dig sårbar. I den här boken får du inspiration och redskap för att forma såväl träning som tävling till det du vill att det ska vara. Utifrån grundtanken att se hunden som medspelare och mental styrketränare kan ni bli riktigt starka tillsammans. Ge din hund - och dig själv - chansen att möta ditt bästa jag!Jenny Wibäck coachar hundägare i olika grenar, utbildar resurshundförare och är assisterande landslagscoach. Utanför hunderiet har hon studerat pedagogik, idrottspsykologi och handikappvetenskap. På SM-planen har hon haft rollen som både tävlande och domare. De egna hundarna tränas och tävlas i spår, lydnad, nose work och vallning.

Konsekvenserna av övervikt är många även för våra sällskapsdjur och påminner om de som gäller för oss människor. Försämrad livskvalitet, ledproblem och inte minst en ökad risk för kortare livslängd är vanliga konsekvenser av övervikt. Dessutom ses relativt ofta diabetes, hjärt- och lungproblem, hud- och pälsproblem samt en ökad risk för infektioner vid övervikt.M-PETS YUMI Smart matskål med våg gör det enkelt att mäta hundens foder efter rekommenderad mängd på fodersäcken.
Minskar risken för övervikt hos din hund eller katt. Kombinera gärna med Four Friends Weight Control.


Tandköttsinflammation (gingivit) orsakas av bakteriebeläggningar i anslutning till tandköttskanten. Vid tandköttsinflammation blir tandköttet irriterat och rodnat eller kraftigt rött. Bästa sättet att undvika gingivit är att borsta hundens tänder regelbundet. Regelbunden tandborstning är bästa sättet att undvika inflammationer i munnen.


1. Tropiclean TripleFlex tandborste för hund rengör 3x snabbare med sin 360-graders borste. TripleFlex tar bort plack och tandsten på din hund från tre riktningar. 

2. Renhorn förbättrar och bidrar till att bibehålla en frisk munhälsa hos din hund. Renhorn är något av det bästa då de är helt utan tillsatser, lokalproducerat och innehåller massor med bra och viktiga mineraler.

3. Tropiclean Fresh Breath Drops - Förebygger återfall av plack och tandsten. Endast tre droppar i vattenskålen (ca 470ml) räcker för märkbar skillnad inom en vecka. Lukt- och smakfri.

4. Aptus Bucadog är en enzymbaserad munhygienisk gel för hundar. De verksamma substanserna upprätthåller jämvikten i munnens normala mikroflora. Bucadog fäster på tänderna och tandköttet, löser upp placken och hämmar de bakterier som ger upphov till ny plack. Samtidigt förbättras andedräkten.

5. Dogman Sticks Dental Fresh tuggpinnar med eukalyptus. En läcker tuggpinne med funktionell stjärnform, som tränger ner och gör rent mellan tänderna och längs kanten på tandköttet.

6. Tropiclean Fresh Breath Fingertandborste - Fingertandborste som man fäster på fingret för att enkelt kunna rengöra hundens eller kattens tänder och massera tandkött vilket främjar för en bättre munhälsa.

7. Tropiclean Fresh Breath Clean Teeth Gel - Tandkräm som inte kräver borstning för hundar och katter. Fungerar snabbt och naturligt.  Verkar omedelbart. Avlägsnar plack och tandsten och skyddar tänder och tandkött.

8. Tropiclean Fresh Breath Oral Care Kit - Gel med en fingertandborste och en dubbel tandborste för att bättre nå alla tänder och platser. Fungerar även till katt.
Sommaren är här och här kommer några tips på roliga vattenleksaker att ta med till sjön!


Flytande apportleksak från Trixie.
Den ser kanske inte så jättekul ut men den är helt suverän! Har du en hund som alltid får en massa vatten i halsen när den hämtar leksaken i vattnet, så är denna leksak perfekt! Leksaken ställer sig upprätt i vattnet vilket gör den väl synlig och lätt att gripa! Leksaken är tillverkad av polyuretan med metallkärna och är mycket hållbar.Starmark Durafoam Boll med rep är en extremt tålig boll som är tillverkad av massiv, patenterad skum som är skonsam för hundens mun. Den har inte heller något överdrag som kan tuggas sönder. Helt fri från latex, vinyl och ftalater. Bollen är något oval och har ett kraftigt, mjukt rep. Bollen flyter i vattnet och passar därför bra för kasta med i poolen, sjön eller på stranden!
Kong Belly Flops Octopus - Designad för att rotera bra vid kastlekar. Har du en hund som hellre leker med mjuka leksaker så är denna jättebra! Flyter och passar perfekt till en dag på stranden!Jolly Ball Tug-N-Toss är en giftfri leksak som passar lika bra till små som stora hundar och till och med till hästar. Bollen klarar av extremt tuffa tag och är punkteringsfri. Dessutom så flyter Jolly ball så du kan använda den vid vattenlekar. Tack vare handtaget får både fyrbenta och tvåbenta bra grepp om bollen.


Chuckit Tumble Bumper - Flyter högt och syns bra! Ger spänning till leken tack vare sitt tumlande studsande på land. Snäll mot hundens mun samtidigt som den är hållbar. Perfekt att apportera.

Klicka på bilden för att se alla våra vattenleksaker :-)

Tanken med FourFriends är att göra mat som får din katt och hund att bli frisk, stark och strålande - inifrån och ut eftersom de vet att mage och hälsa går hand i hand.
Four Friends använder enbart högklassiga råvaror och det finns inte en ingrediens i onödan i recepten som utfyllnad.

Four Friends Derma Coat är helt spannmålsfritt!
Med rent torkat laxkött och potatis som enda kolhydratkälla är detta recept helt fritt från spannmål. Laxkött och laxolja är källor till omegafettsyror som har många positiva effekter i kroppen.


Four Friends Adult Small Breed - Helfoder för den normalaktiva, vuxna hunden av små raser (1-10 kg)!
Rent kycklingkött bidrar till alla viktiga aminosyror och rent kycklingfett ger hunden all energi den behöver. Bitarna är anpassade till den lite mindre munnen.Four Friends Weight Control - För hundar med övervikt!
Både torkat kyckling- och kalkonkött som proteinkälla. Det ger mindre mängd kalorier, samtidigt som den höga proteinmängden underhåller muskelmassan och på så vis håller ämnesomsättningen uppe.

Se hela vårt fodersortiment från Four Friends här.

Nyhet från Planet Dog!


Aktiveringsleksaken Link kan förvandlas till olika former för olika svårigetsgrader. Möjligheterna är oändliga! Oavsett hur stor eller liten hunden är så kan den kasta, skaka och ruska leksaken så att godiset kommer ut. Passar perfekt att använda för att servera maten till glupska och hetsätande hundar.

Precis som alla Orbee-Tuff-leksaker är även Link tillverkad i USA, giftfri och hållbar! Du hittar Link här.

Vid köp av den här artikeln så ingår det fyra stycken hörnbitar (2 orange och 2 genomskinliga). Dessa går att dela på och koppla ihop med fler Links om man vill göra den större.

Söker du efter ett riktigt gott och motiverande godis till din hund? Kanske har du en kräsen hund som ogillar det mesta, då kan vi rekommendera detta smaskiga hundgodis från Raw For Paw.

Raw for Paw hundgodis är frystorkat och tillverkas från djur som lever det goda livet i svenska skogar och på svenska gårdar. Godiset är det första av flera produkter som lanseras under namnet Raw for Paw, ett svenskt livsstilsvarumärke för hundar och katter och för dig vars hjärta klappar lite extra för våra fyrbenta vänner.

Raw For Paw började med en saknad efter det perfekta hundgodiset och en idé om att det är lättare att motivera och träna en hund när godiset är rätt. Det var också viktigt att godiset skulle vara ekologiskt, värna om djuren – och så oemotståndligt att hundarna skulle göra vad som helst för en bit till!

En tredje viktig faktor var att godiset skulle vara torrt så att matte och husse kunde förvara det löst i fickan, och att de hade så få kalorier som möjligt så att vi kunde skämma bort våra älsklingar mycket. Efter mycket funderande och entusiastiskt testande av provsmakarproffs är vi i dag stolta över att kunna presentera drömgodiset Raw For Paw, den första i en rad produkter med det där lilla extra för hundar och katter!Finns i smakerna "beef liver", "Wild Boar", "Wild Deer" och "Wild Moose"

Trikem WorkingDog är tillskott och vård speciellt utvecklat för aktiva, arbetande hundar inom jakt, bruks, drag, agility eller tjänstehund mm.

Hårt arbetande hundar är elitidrottare där långsiktig prestation, förutom energi och proteiner, kräver rätt balans av många näringsämnen, vitaminer, mineraler och spårämnen. Uppstår brister hanterar kroppen det med lägre aktivitet och längre återhämtning. Tillför man de ämnen som saknas kommer kroppen att kunna prestera mer under en längre tid. Återhämtningen blir då rent fysisk och handlar inte längre om att bygga upp näringsförråd.

Trikem WorkingDog är formulerade i smaklig, nyttig prebiotisk jästkultur och innehåller inget socker.


Energy Booster - Ges som koncentrerat energitillskott under 1 vecka före maximal prestation. Bygger upp kraftfull energireserv. Ska du på flerdagarstävling inom agility eller annan sport där energi och koncentration krävs så är det här tillskottet ett perfekt sätt att ladda upp reserverna.


MaxActivity tillför näringsämnen för den arbetande hundens leder, muskler och metabolism. Innehåller kollagen och makromineraler för leder och senor, jästkultur och lecitin som stödjer mage och tarm, MSM och E-vitamin som behövs för muskler samt vitaminer och micromineraler som underhåller allmäntillstånd och prestationsförmåga.


Med åren blir hundar lite stelare i lederna. Motionsrundorna som tidigare var många gånger längre än promenaden blir en stilla lunk efter matte och husse. Trivselvikten ökar, musklerna blir mindre och avlastar inte längre lederna lika bra. Slitaget och stelheten i lederna blir allt större. Hyaluron 365 förbättrar hundens rörlighet genom att tillföra de ämnen som behövs för leder och muskler. Ämnen som kroppen med åren producerar allt mindre av själv. Det viktigaste är Hyaluronsyra som finns i ledvätskan för att smörja leden och minska slitaget.

Läs mer om våra produkter från Trikem här.

Kyldynan från Dogman kan användas hur många gånger som helst och kyler i flera timmar. Den är lätt att ta med och kan användas hemma, i bilen, i hundburen, i båten, på jobbet eller som kylning under din laptop. När mattan har slutat kyla så låter du den vila en stund, ca 15 minuter, sedan är den redo att användas igen.


Ruffwear Jet Stream Kylväst skyddar hunden från överhettning. Med den här lätta och smidiga västen skyddar du din hund från solens starka strålar. Västen är tillverkat i tre lager där det yttre lagret dämpar och avdunstar värme, det mellerst lagret absorberar och lagrar det kylande vattnet samt det innersta lagret som kyler hunden.

Har du redan en Ruffwear Webmaster sele, Approach Pack, Singletrak Pack eller Palisades Pack så kan du kombinera den med Ruffwear Core Cooler som är ett tillbehör som hjälper till att svalka hunden. Core Cooler är tillverkat i tre lager där det yttre lagret dämpar och avdunstar värme, det mellersta lagret absorberar och lagrar det kylande vattnet samt det innersta lagret som kyler hunden. Hur gör man då? Blöt ner Core Cooler i kallt vatten, vrid ur och sätt sedan fast på selen. Klart!


Silverduk - ett aluminiumnät som skuggar

Nu har vi äntligen fått hem den omtyckta silverduken som skuggar och ger skön svalka trots att solen ligger på.

Silverduken från Dogmania har ett aluminiumnät som reflekterar 80% av solens strålar!

Vävkonstruktionen gör att luften kan strömma igenom vilket gör denna silverduk idealisk för användning över hundburar, bilar eller tält under varma dagar.

Silverduken finns i flera olika storlekar:

1.5 x 2 m - passar bra till hundbur
2 x 2 m - passar bra att ha över en öppen bagagelucka på bilen
2 x 3 m - passar bra till att täcka en sida av ett tält eller över bilen
2 x 4.5 m - passar bra till större bil

Dukarna har öljetter med en halvmeters mellanrum för enkelt fastsättning med magnetkrokar eller snören.

Material: aluminiumklädd HDPE.

Från 399 kr

Du hittar den här: https://dogmania.se/sv/artiklar/silverduk-reflekterande-aluminiumnat.html

Välkommen till vår nya sida!
Vi vill börja med att säga hej och välkommen till nya dogmania.se! Vi har under våren 2017 bytt plattform för vår webshop och har arbetat fram en ny sida tillsammans med ehandelsleverantören Askås. Du kanske inte tycker att det skiljer sig så mycket, men bakom spakarna så har vi ett helt nytt system som vi hoppas kunna växa i och bli ännu bättre :)

Vad är det som är nytt då?

Förutom den nya designen så döljer det sig även en hel del smarta funktioner som förhoppningsvis kommer det göra det lite enklare för dig som kund att handla hos oss.

Här är några av de viktigaste funktionerna:

 • Filtrering - du kan nu filtrera på t.ex. varumärke, färg, pris och t.o.m. om du vill ha med eller utan pip i leksaken. Anpassat efter dig som hundägare för att du enklare ska hitta det du söker.
 • Bevaka - möjligheten att bevaka artiklar som är slut på lager och även se vilket datum de beräknas komma in i lager igen.
 • Välja utlämningsställe - om du väljer MyPack Ombud så kan du välja vilket utlämningsställe du ska hämta ditt paket på.
 • Blogg - här kommer vi att skriva om nyheter, tips på hur du kan använda våra produkter, dela med oss av bilder, kundrecensioner och mycket annat, vi hoppas du vill hänga med!
Vi hoppas att du ska tycka om vår nya sida och om det är något som inte verkar fungera som det ska så är vi hemskt tacksamma om du hör av dig till oss på info@dogmania.se. Vi vill att det ska vara lätt och roligt att shoppa hos oss och vi är tacksamma för feedback, såväl positiv som negativ. Allt för att kunna förbättra upplevelsen för dig som kund!

Vi hörs snart igen!

Hälsningar
Hanna

Så tycker våra kunder