Den här webbplatsen har begränsat stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

- Fri frakt över 1 500 kr - Snabb leverans - Stort utbud

Varukorg 0

Inga produkter tillgängliga

Passar med
Totalt Gratis
Frakt, moms och rabatter beräknas i kassan

Skydda Din Pälskling i Alla Väder - Regn

Dogmania - Regntäcken

Hej alla hundälskare! Är du trött på att din hund kommer in genom dörren som en våt trasa efter varje promenad i regnet? Eller kanske har du en pälskling som avskyr att bli blöt och skulle uppskatta lite extra skydd mot väder och vind? Oavsett vilket, har vi den perfekta lösningen för dig – regntäcken till hundar!

Hos oss hittar du ett fantastiskt urval av högkvalitativa regntäcken från några av de bästa varumärkena på marknaden: Pomppa, Non-stop, Hurtta och Paikka. Låt oss dyka in i vad som gör dessa märken så speciella och varför deras regntäcken är ett måste för din fyrbenta vän.

Pomppa – Finsk Funktionalitet och Design

Pomppa är känt för sina stilrena och funktionella hundkläder, och deras regntäcken är inget undantag. Dessa täcken är designade för att ge optimalt skydd mot regn och vind samtidigt som de erbjuder komfort och rörelsefrihet för din hund. Pomppa använder högkvalitativa material som är både vattentäta och slitstarka, vilket gör deras regntäcken till ett utmärkt val för alla väder.

  • Pomppa Kevyt är ett fantastiskt regntäcke som kombinerar stil och funktionalitet. Med sin vattentäta yta och fodrade insida håller det din hund torr och varm även under de mest blöta promenaderna. Dessutom är det lätt att ta på och av, vilket gör det perfekt för aktiva hundar och deras ägare. Du finner även Pomppa Sade, vilket är ett ofodrat regntäcke med samma funktionalitet som Pomppa Kevyt.

 

 

Non-stop – Innovativ Teknik och Komfort

Non-stop är ett varumärke som verkligen vet hur man kombinerar teknik med komfort. Deras regntäcken är utvecklade för att klara av de mest extrema väderförhållandena, samtidigt som de ser till att din hund kan röra sig fritt och bekvämt. Med fokus på hållbarhet och användarvänlighet är Non-stops regntäcken perfekta för den aktiva hunden.

  • Non-stop Fjord Raincoat är det ultimata regntäcket för hundar som älskar äventyr. Det är tillverkat av slitstarka material som klarar av tuffa förhållanden, och har en justerbar passform för att säkerställa maximal komfort. Dess reflekterande detaljer gör också att din hund syns i mörkret – perfekt för sena kvällspromenader.

Hurtta – Pionjärer inom Hundmode

Hurtta är ett pionjärmärke när det kommer till funktionella och snygga hundkläder. Deras regntäcken är designade för att ge fullständigt skydd mot regn och rusk, samtidigt som de är lätta och bekväma för din hund att bära. Hurtta är kända för sina noggrant testade material och genomtänkta detaljer.
  • Hurtta Monsoon Coat är ett pålitligt och stilrent regntäcke som håller din hund torr i alla väder. Med justerbara remmar och ett högkvalitativt, vattentätt tyg, är detta täcke både praktiskt och bekvämt. Den integrerade kragen ger extra skydd och hindrar vatten från att rinna in.
  • Hurtta Mudventure är perfekt för de äventyrslystna hundarna som inte räds lera och regn. Detta regntäcke erbjuder robust skydd med extra förstärkningar på utsatta områden, vilket gör det idealiskt för hårda lekstunder i leriga förhållanden. Dessutom har det reflekterande detaljer för ökad synlighet i mörkret och justerbara remmar för en perfekt passform.

        Paikka – Kombination av Stil och Funktion

        Paikka är ett märke som förstår vikten av att kombinera stil med funktionalitet. Deras regntäcken är inte bara otroligt effektiva när det gäller att hålla regnet ute, utan de ser också fantastiska ut. Med noggrant utvalda material och en modern design, är Paikkas regntäcken ett utmärkt val för den modeintresserade hundägaren.

        • Paikka Visibility Raincoat är både snygg och funktionell. Detta regntäcke är utrustat med reflekterande detaljer som gör att din hund syns tydligt i dåligt väder och mörker. Det är också vattentätt och har en bra passform, vilket gör det perfekt för alla typer av promenader och äventyr.

        Paikka Visibility Raincoat Reflekterande hundtäcke rosa

        Regntäcke för hund

         

        Varför Din Hund Behöver ett Regntäcke

        Att investera i ett bra regntäcke till din hund handlar inte bara om att hålla dem torra. Det handlar också om att ge dem den komfort de behöver för att njuta av varje promenad, oavsett väder. Ett bra regntäcke skyddar mot kyla, förhindrar att pälsen blir smutsig och blöt, och kan till och med hjälpa till att förebygga hälsoproblem som kan uppstå av att vara kall och våt.

        Så varför vänta? Skydda din fyrbenta vän mot regnet och ge dem den komfort de förtjänar med ett regntäcke från Pomppa, Non-stop, Hurtta eller Paikka. Utforska vårt sortiment idag och hitta det perfekta regntäcket för din hund!

        💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧