Den här webbplatsen har begränsat stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

- Fri frakt över 599 kr - Snabb leverans - Stort utbud

Varukorg 0

Inga produkter tillgängliga

Passar med
Totalt Gratis
Frakt, moms och rabatter beräknas i kassan

Hund i sommarvärme

Hund i sommarvärme

Håll Din Hund Sval och Skyddad i Sommarvärmen

Sommaren är en fantastisk tid att njuta av utomhusaktiviteter med din hund, men den kan också innebära några utmaningar, särskilt när det gäller att hålla din hund sval och skyddad. På Dogmania.se har vi ett brett sortiment av produkter som kan hjälpa dig att ta hand om din hund på bästa sätt under de varma månaderna. Här är några av våra topprodukter och hur de kan bidra till din hunds välbefinnande i sommar.

Tasskydd: Salva och Tossor


Tassalva: Tassalvor är perfekta för att skydda din hunds tassar mot hettan från asfalten och sanden. Salvan bildar en skyddande barriär som förhindrar brännskador och håller trampdynorna mjuka och smidiga. En bra tassalva kan också hjälpa till att läka mindre skador och sprickor.

Non-stop Dogwear Tasskydd: Non-stop Dogwear erbjuder högkvalitativa tasskydd, eller tossor, som är utmärkta för att skydda hundens tassar mot het mark, skarpa föremål och andra potentiella skador. Dessa tossor är slitstarka och bekväma, vilket gör dem idealiska för alla typer av utomhusaktiviteter. De är lätta att ta på och av och sitter säkert på plats, vilket säkerställer att din hund kan njuta av sina promenader utan obehag.

Kylbäddar

Kylbäddar är en utmärkt lösning för att hålla din hund sval under varma sommardagar. De fungerar genom att absorbera och avleda värme från hundens kropp, vilket ger en svalkande effekt. Dessa bäddar kräver ingen elektricitet eller vattenpåfyllning – din hund behöver bara ligga på dem för att känna effekten. På Dogmania.se erbjuder vi olika storlekar och modeller av kylbäddar som passar alla hundraser.

 

Vattenleksaker och Pooler

Vattenleksaker: Vattenleksaker är perfekta för att hålla din hund underhållen och sval samtidigt. De är utformade för att flyta och kan användas i pooler, sjöar eller havet. 

Hundpooler: En hundpool är en fantastisk investering för att ge din hund en plats att svalka sig under varma dagar. Dessa pooler är robusta och lätta att sätta upp och tömma. De ger din hund möjlighet att leka och svalka sig i vattnet på ett säkert sätt. 

 

 

 

 

 

 

 

Vattenskålar

Att ha tillgång till friskt vatten är avgörande för att hålla din hund hydrerad i sommarvärmen. Portabla vattenskålar är en praktisk lösning för att säkerställa att din hund alltid kan dricka, oavsett var ni befinner er. Dessa skålar är lätta, hopfällbara och enkla att bära med sig, vilket gör dem perfekta för utflykter, promenader och resor.

Sammanfattning

Att hålla din hund sval och skyddad i sommarvärmen är avgörande för dess hälsa och välbefinnande. På Dogmania.se har vi alla produkter du behöver för att göra sommaren så behaglig som möjligt för din fyrbenta vän:

  • Tassalvor och Non-stop Dogwear Tasskydd: Skyddar mot het mark och skador.
  • Kylbäddar: Ger en svalkande plats för din hund att vila.
  • Vattenleksaker och Hundpooler: Håller din hund underhållen och sval.
  • Vattenskålar: Säkerställer att din hund alltid har tillgång till friskt vatten.

Besök oss på Dogmania.se och utforska vårt sortiment för att hitta de bästa produkterna för din hunds behov i sommar. Håll din hund sval, skyddad och glad under de varma månaderna!