Hundhalsband med eget tryck - Halvstryp | Hundutrustning | Dogm
Hundhalsband med eget tryck - Halvstryp i gruppen Hundutrustning / Hundhalsband / Halsband med eget tryck hos Dogmania (1064)
Hundhalsband med eget tryck - Halvstryp
Hundhalsband med eget tryck - Halvstryp
Hundhalsband med eget tryck - Halvstryp
Hundhalsband med eget tryck - Halvstryp
Hundhalsband med eget tryck - Halvstryp
Hundhalsband med eget tryck - Halvstryp

Hundhalsband med eget tryck - Halvstryp

Dogmania


Designa ditt eget personliga hundhalsband med mått som passar just din hund. Du väljer själv färg, typsnitt, symboler och typ av ringar. Halsbandet består av ett kraftigt bomullsband och är fodrat med slitstark bävernylon med vaddering.Betyg på Hundhalsband med eget tryck - Halvstryp i gruppen Hundutrustning / Hundhalsband / Halsband med eget tryck hos Dogmania
0 kr

Text på halsband ?
Halsmått cm ?
Huvudmått cm ?
Övrig information
Mobilnummer
Artnr: 1064
Leveranstid:
Mätinstruktioner
För att storleken ska bli rätt så är det viktigt att du tar dig tid att mäta hunden noga. Ett tips är att ta ett mjukt måttband och sätt det så tajt runt halsen som du vill att halsbandet ska sitta, känn efter så att det inte glider av huvudet för lätt. Det måttet du anger är det måttet som halsbandet kommer att vara när det är åtdraget.

För den här typen av halsband så behöver vi två mått på din hund, det ena är runt halsen där halsbandet ska sitta och det andra är runt huvudet/skallen där det är som störst. Måttet runt huvudet behöver vi veta för att beräkna om strypdelen behöver vara längre än standardmåttet på 10 cm. Är huvudet mer än 10 större så behöver strypdelen vara längre för att du ska få halsbandet över huvudet.

Vill du ha kortare strypdel än 10 cm så behöver du ange det under övrig information.

Minsta halsmått på halvstryp kan vara 20 cm, vi kan tyvärr ej göra mindre pga tillverkningsprocessen.

OBS! Mät inte på ett gammalt halsband! Har du ett gammalt halsband och vill ha exakt samma storlek så måste du skicka in bilder till oss på hur du har mätt, det skiljer sig mycket mellan olika modeller. Måttet vi behöver är måttet på insidan av halsbandet när det ligger runt.

Bredd på halsbanden
  • Väljer du ett band på 2,5 cm så kommer den totala bredden att bli 4 cm med fodret.
  • Väljer du ett band på 3 cm så kommer den totala bredden att bli 5 cm med fodret.
Text
Tänk på att ange texten precis som du vill att det ska stå på halsbandet, med stora/små bokstäver. I pdf-filen med alternativ visas hur alla bokstäver ser ut. Har du hittat ett annat typsnitt än de som finns att välja på så kontakta oss så kan vi säkert lösa det.

Symboler
De symboler vi har i listan är bara ett urval av allt som går att göra. Har du egna önskemål, tveka inte att kontakta oss. Enklare symboler gör vi utan kostnad, tar symbolen lång tid att göra så måste vi ta ut en liten kostnad för det.

Övriga önskemål
Har du övriga önskemål om utformningen, skriv det under övrig information, skulle det inte gå att ordna så kontaktar vi dig. 

Justeringar
Om halsbandet inte skulle passa så finns det i vissa fall möjlighet att få det justerat utan kostnad. Justeringar med +/- 2 cm är kostnadsfritt, gäller det större justeringar så tar vi ut en kostnad på 150 kr inkl tur- och returfrakt. Mejla oss för att få en returfraktsedel. Trycket går ej att ändra. 

Skötselråd
Trycken tål 40 graders tvätt, men halsbanden bör tvättas med försiktighet, i fintvätt eller handtvätt och gärna i tvättpåse.

Lapp med logga
Det sitter en liten svart lapp med vår logga på alla halsbanden. Den är insydd mellan bandet och fodret och sitter inte på bandet som den gjorde tidigare.

Inspiration
Kika gärna in på vår Facebook-sida, där finns ett album med redan gjorda halsband om du behöver mer inspiration

Produktomdömen

1 betyg
Charlotte Andersson 2019-08-13

Hej jag undrar om ni är intresserade av att sponsra med 3 halsband till SM i vattenprov(livräddning) som är den 21 september 2019. Vi kommer givetvis att göra reklam för er på sociala medier och även i våra rastidningar. Det är Newfoundland, Landseer och Leonberger som får tävla i denna sport. Med vänliga hälsningar Lotta Andersson SvLK

Finns i fler färger:

Se fler varor

Andra köpte även

Non-stop Bike Antenna
Cykelantenn som håller ut kopplet från cykeln så att det inte fastnar i hjulet.
499 kr
Non-stop Touring Bungee Leash
Lätt och elastiskt koppel som är perfekt för löpning, cykling, skidåkning...
fr. 249 kr
Non-stop Line Harness V5 Grön
15%
En allround hundsele som passar såväl för vardagspromenader som att spåra i. D...
543 kr 639 kr
Dogman Nedbrytningsbara Bajspåsar 60 st
Dogmans nya biologiskt nedbrytningsbara bajspåsar är snällare mot naturen än e...
25 kr

Så tycker våra kunder