Hundhalsband med eget tryck - Jaktmodell | Dogmania
Hundhalsband med eget tryck - Jaktmodell i gruppen Hundutrustning / Hundhalsband / Halsband med eget tryck hos Dogmania (170)
Hundhalsband med eget tryck - Jaktmodell
Hundhalsband med eget tryck - Jaktmodell

Hundhalsband med eget tryck - Jaktmodell

Dogmania


Designa ditt eget personliga hundhalsband med mått som passar just din hund. Du väljer själv färg, typsnitt och symboler. Halsbandet består av ett kraftigt bomullsband och är fodrat med slitstark bävernylon med vaddering. Jaktmodellen har två d-ringar som du sätter kopplet i och en elastisk del som håller ihop halsbandet så att du enkelt kan trä det över huvudet och behålla halsbandet på hunden även utan kopplet. OBS! Fäst alltid kopplet i båda ringarna! Resårbandet är endast till för att hålla ihop halsbandet när hunden är lös.

Betyg på Hundhalsband med eget tryck - Jaktmodell i gruppen Hundutrustning / Hundhalsband / Halsband med eget tryck hos Dogmania
0 kr

Text på halsband ?
Halsmått cm
Övrig info
Artnr: 170
Leveranstid:
Mätinstruktioner
För att storleken ska bli rätt så är det viktigt att du tar dig tid att mäta hunden noga. Ett tips är att ta ett mjukt måttband och sätt det så tajt runt halsen som du vill att halsbandet ska sitta, känn efter så att det inte glider av huvudet för lätt. 

OBS! Har du ett gammalt halsband och vill ha exakt samma storlek så behöver du mäta från ring till ring. Ange specifikt att det är det måttet du har angett.

Bredd på halsbanden
  • Väljer du ett band på 2,5 cm så kommer den totala bredden att bli 4 cm med fodret.
  • Väljer du ett band på 3 cm så kommer den totala bredden att bli 5 cm med fodret.
Text
Tänk på att ange texten precis som du vill att det ska stå på halsbandet, med stora/små bokstäver. I pdf-filen med alternativ visas hur alla bokstäver ser ut. Har du hittat ett annat typsnitt än de som finns att välja på så kontakta oss så kan vi säkert lösa det.

Symboler
De symboler vi har i listan är bara ett urval av allt som går att göra. Har du egna önskemål, tveka inte att kontakta oss. Enklare symboler gör vi utan kostnad, tar symbolen lång tid att göra så måste vi ta ut en liten kostnad för det.

Övriga önskemål
Har du övriga önskemål om utformningen, skriv det under övrig information, skulle det inte gå att ordna så kontaktar vi dig. 

Justeringar
Om halsbandet inte skulle passa så finns det i vissa fall möjlighet att få det justerat utan kostnad. Justeringar med +/- 2 cm är kostnadsfritt, gäller det större justeringar så tar vi ut en kostnad på 150 kr inkl tur- och returfrakt. Mejla oss för att få en returfraktsedel. Trycket går ej att ändra. 

Skötselråd
Trycken tål 40 graders tvätt, men halsbanden bör tvättas med försiktighet, i fintvätt eller handtvätt och gärna i tvättpåse.

Lapp med logga
Det sitter en liten svart lapp med vår logga på alla halsbanden. Den är insydd mellan bandet och fodret och sitter inte på bandet som den gjorde tidigare.

Inspiration
Kika gärna in på vår Facebook-sida, där finns ett album med redan gjorda halsband om du behöver mer inspiration

Produktomdömen

0 betyg

Den här produkten har inga omdömen. Bli först med att lämna ett betyg!

Se fler varor

Andra köpte även

Non-stop Bike Antenna
Cykelantenn som håller ut kopplet från cykeln så att det inte fastnar i hjulet.
499 kr
Non-stop Touring Bungee Leash
Lätt och elastiskt koppel som är perfekt för löpning, cykling, skidåkning...
fr. 249 kr
Dogman Nedbrytningsbara Bajspåsar 60 st
Dogmans nya biologiskt nedbrytningsbara bajspåsar är snällare mot naturen än e...
25 kr
Non-stop Line Harness V5 Grön
15%
En allround hundsele som passar såväl för vardagspromenader som att spåra i. D...
543 kr 639 kr

Så tycker våra kunder