Julklappstips för hundar | Dogmania

Julklappstips för hundar och hundägare

Julklapp till hund

Julen närmar sig med stormsteg och snart är det dags för din älskade fyrbenta vän att öppna paket. Den bästa julklappen till en hundägare är en julklapp till deras fyrbenta bästa vän. Här har vi samlat några julklappstips som kommer stå högt upp på listan både för hund och hundägare.

Låt din bästa vän hunden (och katten) få uppleva den maximala julkänslan med en egen adventskalender. Då får din fyrbenta vän en smarrig och rolig mumsbit varje dag i december fram till och med julafton. Här hittar du julkalender för hund och julkalender för katt. 

Raw for Paw Merry Woofmas Julbox
Ta 4 betala för 3
299 kr
Raw for Paw Turkey Treat 50 g
Ta 4 betala för 3
79 kr
Raw for Paw Lamb Treat 50 g
Ta 4 betala för 3
79 kr
Raw for Paw Chicken Treat 50 g
Ta 4 betala för 3
79 kr
Raw for Paw Beef Treat 50 g
Ta 4 betala för 3
79 kr
Raw for Paw Pork Treat 50 g
Ta 4 betala för 3
79 kr
1  2  3  4  Nästa »  |  Visa alla

Julklappstips till hunden

Tuggben
Till hunden föreslår vi naturligtvis några superläckra, giftfria tuggben från Kerotugg - här snackar vi tuggben som håller hela julhelgen och längre än så. Slå in det i julklappspapper och låt hunden öppna paketet själv, garanterat en succé! Kanske även ett aktiveringsspel från Nina Ottosson för att hålla hunden sysselsatt under julmiddagen?

Julgodis
Klart att även hunden ska få julgodis. Vi har Julboxen från Raw for Paw, julkit för liten hund och julkit för stor hund som passar perfekt som julklapp eller gå-bort-present till hund under julhelgen.

Leksaker
Förutom tuggben så är det klart att hunden ska ha några nya leksaker i julklapp. Vi har fått hem några supersöta julleksaker för hundar i form av snögubbar, pepparkaksgubbar, tomtar och pepparkaksgrisar. Alla med pip i (förutom grisen då som grymtar som grisar ska!)

Julklappstips till hundägaren

Till husse och matte har vi varma och funktionella kläder från DogCoach som är speciellt designade för hundägare. Vi vill även tipsa om vandringsbälte och löpbälte från Non-stop. Vill du köpa något till en mindre peng så kanske en ny godisficka eller träningsväska för alla hundprylar kan vara ett bättre alternativ?
Julklappstips för hund

Så tycker våra kunder