Julklappstips för hundar | Dogmania

Julklappstips för hundar och hundägare

Vet du inte vad du ska köpa för julklapp till hunden? Här har vi samlat några julklappstips både för hund och hundägare som brukar stå högt upp på önskelistan. Missa inte heller våra fina julkalendrar för hundar (och katter).

Julklappstips till hunden

Tuggben
Till hunden föreslår vi naturligtvis några superläckra, giftfria tuggben från Rauh - här snackar vi tuggben som håller hela julhelgen och längre än så. Slå in det i julklappspapper och låt hunden öppna paketet själv, garanterat en succé! Kanske även ett aktiveringsspel från Nina Ottosson för att hålla hunden sysselsatt under julmiddagen?

Julgodis
Julförpackning med hundgodis, med plats för att skriva en julhälsning hittar du här. Vi har även paket med tuggben och hundgodis i fina presentförpackningar som passar perfekt som julklapp eller gå-bort-present under julhelgen.

Leksaker
Förutom tuggben så är det klart att hunden ska ha några nya leksaker i julklapp. Vi har fått hem några supersöta julleksaker för hundar i form av snögubbar, pepparkaksgubbar, tomtar och pepparkaksgrisar. Alla med pip i (förutom grisen då som grymtar som grisar ska!)

Julklappstips till hundägaren

Till husse och matte har vi varma och funktionella kläder från DogCoach som är speciellt designade för hundägare. Vi vill även tipsa om vandringsbälte och löpbälte från Non-stop. Vill du köpa något till en mindre peng så kanske en ny godisficka eller träningsväska för alla hundprylar kan vara ett bättre alternativ?
Julklappstips för hund
1  2  3  Nästa »  |  Visa alla

Så tycker våra kunder