Nina Ottosson Dog Worker Aktiveringsleksak | | Dogmania

Nina Ottosson Dog Worker Komposit Aktiveringsleksak Grön

Nina Ottosson


Aktiveringsleksak för den riktigt kluriga hunden. Nina Ottosson Dog Worker kan fyllas med godis eller mat, för en rolig aktivering som stärker kontakten mellan dig och din hund och ger din hund en utmaning. Nivå 3 innebär att den är lite svårare och utmanar din hund på nya sätt. Om din hund klarar av de enklare spelen, är Nivå 3 ett smart val!

Betyg på Nina Ottosson Dog Worker Komposit Aktiveringsleksak Grön i gruppen Hundleksaker / Aktiveringsleksaker hos Dogmania
299 kr
Ta 4 betala för 3
Antal: 
Artnr: 2776
Leveranstid:
Spin, scoot & treat! Nina Ottosson Dog Worker låter din hund jobba för att hitta godis! 

LEKUTMANING: Den ultimata utmaningen för din hund. Nina Ottosson Dog Worker kan fyllas med godis eller mat, för en rolig aktivering som stärker kontakten mellan dig och din hund och ger din hund en utmaning. Hjälp din hund bli en riktig Puzzle Master!

TRÄLOOK: Nina Ottosson Dog Worker är tillverkad av ett unikt kompositmaterial som har alla fördelar från både trä och plast. Mera slitstark och praktisk än trä, tål väta och är lätt att rengöra, och flisas inte som trä. 

UTMANANDE NÖJE: De upphöjda pusselbitarna i Dog Worker ska flyttas för att komma åt godiset, och ger hunden en utmaning som är rolig och stimulerande. Nina Ottosson Dog Puzzle Games passar för alla hundar oavsett ålder, storlek eller ras. Det här Nivå 3 spelet rekommenderas till hundar som behöver mer av en utmaning, men kan anpassas för att passa de flesta.

INGA LÖSA DELAR: Inga lösa delar. Spelets inbyggda delar lossnar inte när hunden leker med det. Den stadiga konstruktionen gör att spelet håller under lång tid, vilket både du och din hund kommer att uppskatta.

NIVÅ 3 UTMANING: Ett steg upp från Nivå 2, är Dog Worker lite svårare och utmanar din hund på nya sätt. Om din hund klarar av de enklare spelen, är Nivå 3 ett smart val! 

HUR MAN LEKER: Lägg godis eller mat i de nedsänkta hålen runt om och under den roterande skivan, samt inuti klossarna genom hålet ovanpå klossen. Låt “vingarna” täcka för de nedsänkta hålen med godis. Låt spelet börja! Ställ ner spelet på golvet och visa hunden hur han ska göra. Hundar är smartare än man tror, man behöver bara lära dem hur de ska göra! Rotera “vingarna” för att variera svårighetsgraden, och visa hunden hur klossarna och den roterande skivan ska flyttas för att komma åt det goda.

FRUSET PUSSEL: Blanda lite köttig hundmat eller raw food med vatten, klicka lite i varje nedsänkning, eller lägg en korvbit/godisbit I varje fack och hall på lite vatten. Ställ in spelet i frysen tills det är fryst. Perfekt för energiska hundar, varmt väder eller för en extra lång spelstund.

LEK TILLSAMMANS: Nina Ottosson Dog Puzzle Games går steget längre än vanliga leksaker – de är hjärngympa för din hund. Lämna inte hunden ensam, och låt inte hunden tugga eller bita på dem. Lär hunden att använda spelen - spela och ha roligt tillsammans! Lägg undan tills nästa gång.

ENKEL ATT RENGÖRA: Rengör med varmt rinnande vatten och milt diskmedel, skölj ordentligt. Fyll på igen för mera skoj!

Vänligen observera att leksakerna från Nina Ottosson är designade för aktiv lek mellan hunden och dess förare. De är inte designade för att ligga och tuggas på. När leken är över bör du ta bort leksaken från hunden. Håll alltid hunden under uppsikt när den har leksaken och lek på ett säkert sätt.
Färg: Grön

Produktomdömen

1 betyg
Mikael Bäckström 2021-01-05

Ninja (Malle) Klarade detta galant! Men hon fick jobba lite för att hitta godsakerna.

Finns i fler färger:

Se fler varor

Nina Ottosson Multipuzzle Aktiveringsspel
Ta 4 betala för 3
Svårighetsgrad 4. Med 28 dolda godisfack är Nina Ottosson Dog MultiPuzzle vårt mest...
399 kr
Nina Ottosson Dog Treat Maze Aktiveringsleksak NY
Ta 4 betala för 3
En rolig och oförutsägbar godislabyrint! Fyll den med din hunds favoritmat eller godis, ...
149 kr
Nina Ottosson Wobble Bowl Nivå 1
Ta 4 betala för 3
Nina Ottosson Wobble Bowl gör måltiderna till en rolig interaktiv lek! Motverkar tristes...
249 kr
Nina Ottosson Hide N Slide Komposit Aktiveringsspel Blå
Ta 4 betala för 3
Aktiveringsspel från Nina Ottosson. Den underhåller och stimulerar din hund, och ser til...
249 kr

Andra köpte även

Canelana Ambassadör Ulltäcke Hund
Ett riktigt varmt och mysigt ulltäcke för den frusna hunden, från norska Canelana. ...
fr. 619 kr
Non-stop Long distance Bootie - tossor för snö 4-pack
Tossor för hund som är anpassade för långdistans på snö. Skyddar mot...
99 kr
Renhorn Tuggben
Ta 4 betala för 3
Tugghorn för hund, ett mycket hållbart och nyttigt alternativ till traditionella tuggben.
fr. 99 kr
Pomppa Jumppa Fleecetäcke Graphite
Pomppa Jumppa ger hunden ett maximalt skydd utan att hindra den från att röra sig naturl...
fr. 299 kr

Så tycker våra kunder