Hundburar | Dogmania

Hundburar

Vi säljer ihopfällbara canvasburar från Maelson och Dogman i flera olika storlekar och färger. För att välja rätt storlek så rekommenderar vi att du läser Jordbruksverkets regler nedan för minsta mått på bur till hund.Vilken tygbur ska jag välja?

Söker du en kvalitetsbur som du vill kunna använda i många år så rekommenderar vi att du satsar på en canvasbur från Maelson, den har betydligt kraftigare material i både tyg, meshnät och dragkedja än de flesta andra tygburar på marknaden. Har du en hund som dessutom brukar krafsa på buren och försöka komma ut så är det definitivt värt att satsa på Maelsons bur som är lite dyrare, men kommer att hålla längre. Den har även en smart hake som gör att du kan låsa dragkedjan så att inte hunden får upp den inifrån. Kommer med dyna.

Har du en lite lägre budget och en hund som gärna ligger i buren utan att göra så mycket väsen av sig så fungerar canvasburen från Dogman alldeles utmärkt. En mycket prisvärd bur som kommer gardiner på alla sidor och en väska med handtag. Kommer utan dyna.

Så tycker våra kunder