WAP: 4 Tass-stift | Dogmania
WAP: 4 Tass-stift i gruppen Övrigt / Vård hos Dogmania (3009)
WAP: 4 Tass-stift
WAP: 4 Tass-stift

WAP: 4 Tass-stift



WAP: 4 Tass-stift är baserat på 100% ekologiska och naturliga ingredienser. Tass-stiftet skyddar och vårdar torra trampdynnor. Återfuktande och förhindrar sprickor. Innehåller Candelilla vax och mango smör som har fuktighetsbevarande och skyddande egenskaper. Innehåller även hampafröolja, som har ett optimalt förhållande mellan de essentiella fettsyrorna omega 3 och 6, vilket stärker dynornas eget barriärskydd. Lavendel och kamomill hjälpa brustna trampdynor att läka med sina antiinflammatoriska egenskaper.



Betyg på WAP: 4 Tass-stift i gruppen Övrigt / Vård hos Dogmania
129 kr
Antal: 
Beställ innan kl 14:00 så skickas din order idag
Artnr: 3009
Leveranstid:

Mjukgörande/Skyddande/Återfuktande

Nyckel ingredienser  

Marulaolja/ Lavendelolja / Kamomill

Doft

En svag doft utav lavendel

10 ml 

WAP: 4 Tass-stift skyddar och vårdar trampdynor. Återfuktande och förhindrar sprickor. Applicera på trampdynorna efter behov. En perfekt produkt till har i din ficka för applicering när det behövs till att hjälpa hundens tassar vid dagliga äventyr. Effektiv vid snö, salt och is. Men även en perfekt för att återfukta vid torra sommardagar och många bad.

Trampdynor

Trampdynorna på din fyrbenta vän har flera viktiga funktioner och de måste skyddas och tass om hand, de kan inte tas för givet.

De fungerar som stötdämpare för att skydda din hunds ben och leder, skapa en barriär mellan inre delar och farliga element som is och varm asfalt, och är viktiga för hundens balans och rörlighet. Dessutom, en hunds trampdynor innehålla doft och svett körtels och är avgörande för märkning utav territorium. Med tanke på den viktiga roll de spelar, är det viktigt ta han om trampdynor och tassar och skydda dessa från sprickbildning och skador.

Det kan uppstå sprickor i din hunds trampdynor utav flera anledningarna, och beroende på levnadsförhållanden och typen av aktivitet. Vanligtvis är tass sprickor ett resultat av kontaktirritation, så tass kontroller efter varje promenad är viktiga. Ju tidigare dessa skador upptäcks, desto snabbare kan du hjälpa honom att återhämta sig.

Vid små sprickor på trampdynorna, rengör med ljummet vatten och applicera sedan tassolja för läkning, mjukgörande och skydd. Men också för en förebyggande effekt.

Säsongstips

Vinter – För hundar som lever i kallt klimat kan is, snö och salt vara en stor risk för trampdynorna. Precis som mänskliga fötter, kan det utsatta för torrhet eller för kallt, vilket leder till sprickbildning. Vägsalt kan sedan komma in i dessa sprickor och orsaka infektion eller bränna huden. När den kommer till förhindrande, investera i hundskor eller tassprodukter, och hålla sig osaltad terräng är också något som kan hjälpa. Håll pälsen mellan trampdynorna ganska kort för att minska risken för att snö och smuts fastnar. Om hunden inte får stora snöklumpar mellan trampdynorna minskar också risken för köldkramper i mycket kallt väder.

Sommar – Hundar som lever i varmt klimat utsätts ibland för varm betong, asfalt och överdriven svett, som också kan skada trampdynorna. Hundskor kan hjälpa i dessa situationer också, men också hundvårdprodukter. Låt din hund gå på gräset istället för den heta trottoaren när det är möjligt, och undvika att gå under de hetaste, soligaste tiderna på dagen.

Sprickor och skador kan som sagt uppstå på hundens trampdynor utav många olika anledningar. Men de måste tas om hand. Välj våra hundra procent ekologiska produkter för bästa hjälp för din hund! 

Alla ingredienser är ekologiska och naturliga.

Candelilla cera, Sclerocarya birrea seed oil, Cannabis sativa seed oil, Cocos nuficiera oil, Mangifera indica seed butter,
Chamomila recutita flower extract, Helianthus annuus seed, D-a- Tocopherol, Lavandula angustifolia oil.
 

Organic and Fair-Trade by Ecocert. Biodiversity of Union for Ethical biotrade = Cannabis sativa seed oil

Certified Organic by Organic Farmers & Growers = Lavandula angustifolia oil

Certified Organic/PCU Deutschland = Sclerocarya birrea seed oil

Certified Organic COSMOS/Ionc = Cocos nuficiera oil,  chamomila recutita flower extract, Mangifera indica seed Butter


Produktomdömen

0 betyg

Den här produkten har inga omdömen. Bli först med att lämna ett betyg!

Se fler varor

WAP: 6 Pälstvätt Känslig
Ekologiskt hundschampo för känslig och skadad hud. Verkar lindrande och antioxidativt me...
269 kr
WAP: 7 Örontvätt
WAP: 7 Örontvätt är en effektiv behandling för infektion, klåda eller inf...
249 kr
WAP: 1 Tassolja
Har din hund torra eller skadade trampdynor med sprickor i? Denna tassolja är en mild och eff...
339 kr
WAP: 5 Zinksalva
Zinksalva med hudvårdsegenskaper speciellt anpassade för hundar. Universal salva med nan...
279 kr

Andra köpte även

Dogman Rostfri Matskål Heavy Metall
Rostfri matskål som väger lite mer än vanliga metallskålar vilket gör att...
fr. 39 kr
Dog Comets Ball Stardust Orange
Dog Comets Ball Stardust är en hållbar orange boll som både flyter och studsar h...
69 kr
Millers Klotång
Miller klotång har ett kraftig handtag som gör den behändig att jobba med och med v...
99 kr
Kong Puppy Blå
Valpleksak från Kong. Den klassiska KONG-hundleksaken speciellt anpassad för valpar. Ge ...
fr. 79 kr

Så tycker våra kunder