WellAware D3 2500 IE | | Dogmania
WellAware D3 Vitamin 2500 IE i gruppen  hos Dogmania (2293)
WellAware D3 Vitamin 2500 IE
WellAware D3 Vitamin 2500 IE

WellAware D3 Vitamin 2500 IED-vitamin är en livsviktigt fettlösligt hormon som våra kroppar behöver. Det har en viktig funktion att upprätthålla kalcium- och fosfatbalansen i kroppen. En viktig faktor vid bildningen av kroppens benvävnad. D-vitamin finns i de två olika formerna D2 och D3 (Ergocalciferol och Kolekalciferol). D3 bildas vanligen från kolesterol i huden när det exponeras för UV-strålning medan D2 endast fås i små mängder från födan. Dessa två former av D-vitamin har samma fysiologiska effekter i kroppen.Betyg på WellAware D3 Vitamin 2500 IE i gruppen  hos Dogmania
119 kr
Antal: 
Artnr: 2293
Leveranstid:

D-vitamin är en livsviktigt fettlösligt hormon som våra kroppar behöver. Det har en viktig funktion att upprätthålla kalcium- och fosfatbalansen i kroppen. En viktig faktor vid bildningen av kroppens benvävnad. D-vitamin finns i de två olika formerna D2 och D3 (Ergocalciferol och Kolekalciferol). D3 bildas vanligen från kolesterol i huden när det exponeras för UV-strålning medan D2 endast fås i små mängder från födan. Dessa två former av D-vitamin har samma fysiologiska effekter i kroppen.

Vid långvarig brist på D-vitamin så löper speciellt barn en risk att utveckla sjukdomen rakit (engelska sjukan). Studier visar även ett starkt samband mellan D-vitaminbrist och cancer, MS, diabetes och depression. Dessutom löper man vid brist en trefaldigt högre risk att utveckla Parkinsons. Vi som bor i Norden behöver ett högre intag av D-vitamin då vi exponeras mindre för solljus. Vi på WellAware kunna ge dig en produkt med extra mycket D-vitamin och har därför stolt tagit fram WellAware® D3 som innehåller hela 62,5 mikrogram D-vitamin per tablett. (2500 IE) Det motsvarar i doseringen ungefär 1250% av rekommenderat intag.

Tabletterna är små och lätta att svälja.
Gluten och laktosfria. Innehåller ej gelatin.

WellAware® D3 finns även med 1000 IE som i doseringen motsvarar ungefär 500% av rekommenderat intag.


Produktomdömen

0 betyg

Den här produkten har inga omdömen. Bli först med att lämna ett betyg!

Andra köpte även

AlgGuttens Medium Hundfoder
MEDIUM 20/10 är ett skonsamt friskfoder som passar de flesta hundar oavsett storlek.
fr. 199 kr
AlgGuttens Spannmålsfria Lamm
SPANNMÅLSFRIA LAMM är ett komplett helfoder av superpremiumkvalitet för unga och vu...
fr. 299 kr
Non-stop CaniX Belt Dragbälte
Det helt nya CaniX dragbälte gör din löpning med din fyrbenta vän till en ny u...
749 kr
Non-stop Line Sele Orange
Robust vadderad y-sele för vardagsbruk. Passar även som spårsele och cykelsele. Kop...
398 kr

Så tycker våra kunder