Leksaker för extra motivation!

Dogmania Blogg
1. The Clam!

The Clam är en smart liten leksak som du kan kan gömma hundgodis i, som en liten boll med godisgömma. Perfekt när du vill belöna hunden på avstånd, en ovärderlig hjälp när du tränar t.ex. agility, flyball eller lydnad. Den är lätt att stoppa undan i fickan så att du kan hålla den utom synhåll för hunden tills du behöver den och sen kasta den dit du vill ha belöningen. Har du en godistokig hund kommer din hund förmodligen att älska att springa efter den!
Perfekt för hundar som föredrar mat/godis som belöning.2. Ke-Hu Power

Ke-hu Power är en riktigt festlig jaktleksak! Den är speciellt designad för hundar som kan vara svåra att motivera. Föraren kan enkelt kasta omkring leksaken med det långa bandet. Ke-hu Power motiverar på många sätt, hunden kan få ett bra grepp i fuskpälsen på själva bandet, i den håliga gummibollen eller i den lilla svansen i fuskpäls som är fäst i bollen. Den ihåliga bollen gör även att du kan stoppa i godbitar i den!3. Tug-E-Nuff Crazy Thing Bungee Tug

Den här fleeceleksaken är riktigt rolig, hundar älskar att jaga och bita i fleecen, kanske för att det liknar fjädrarna av en fågel. Oavsett om din hund till kampa eller skaka den här leksaken kommer den att ha kul när den leker med dig. Det elastiska handtaget gör att föraren får ett bekvämt grepp, hjälper till att minska skador på förarens axlar och hundens nacke vid kamplek.4. Ke-Hu Etna

Ke-Hu Etna har ett långt handtag, perfekt för hundar som tycker om att jaga. Tack vare det långa handtaget minskar även risken för att hunden ska råka bita dig i fingrarna. Leksaken har en del med fuskpäls som hunden kan kampa med, perfekt om du har en hund som hellre kampar med handtaget än med själva bollen. Handtaget är elastiskt och mjukt fleecefodrat och bollen är en JW Hol-ee Roller boll.


 

5. Tug-E-Nuff Fårskinn med elastiskt handtag och boll

Kampleksak med äkta fårskinn och en boll i ena änden som gör den enklare att kasta! Det elastiska handtaget gör att föraren får ett bekvämt grepp samtidigt som det skonar förarens axlar och hundens nacke vid kamplek.

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden 2Ks4Da:
Kommentarer:
Fortsätt »

Så tycker våra kunder