Om Dogmania

Om Dogmania

Dogmania har funnits sedan 2012 och har idag ett stort sortiment av hundtillbehör för dig som vill ha något utöver det vanliga. Vi strävar efter att samla alla de bästa leksakerna, hundgodiset och tillbehören för hundar som jobbar i en enda webshop! Vi har ett stort urval av kampleksaker med äkta skinn och leksaker från bland annat Tug-E-Nuff, Planet Dog och JW Pet. Vi vill att du som kund ska kunna känna dig trygg med att vi endast säljer produkter med hög kvalitet, därför väljer vi vårt sortiment med omsorg och letar ständigt efter nya innovativa produkter med det där lilla extra. 


Dogmanias resa började när grundaren Hanna Silvertern upptäckte att det var svårt att hitta bra belöningsleksaker till sin hund som hon tränar och tävlar i agility. I de lokala djuraffärerna fanns sällan leksaker som var anpassade för kamp och lek på det sättet leksaker används inom hundträning. Som tidigare programmerare med erfarenhet av e-handel så ville hon starta en egen webshop med de produkter hon saknade på marknaden och själv ville använda sig av. På den vägen är det och hos Dogmania kan du nu alltid räkna med att du hittar det senaste inom hundtillbehör för ett aktivt hundliv!

Dogmania är ett familjeföretag och drivs som aktiebolag sen den 1 januari 2017 (tidigare enskild firma).

Adress:
Silvertern Hundsport AB
Industrigatan 1
33573 Hillerstorp
Sverige

E-post:
 info@dogmania.se

Telefon:
Vi har tyvärr ingen möjlighet till kundsupport via telefon. Vänligen kontakta oss via mejl, vi försöker alltid svara så snabbt vi kan.

Besök:
Vill du besöka oss på vårt lager i Hillerstorp så går det bra, hör av dig innan via mejl eller telefon så att det säkert finns någon på plats.

Organisationsnummer: 559086-7494Hanna Silvertern med hundar

VD
Hanna Silvertern
info@dogmania.seEkonomi
Jonas Silvertern
info@dogmania.seSociala medier / Kundtjänst
Jenny Carlsson
info@dogmania.se
jenny@dogmania.se

Lager
Christer Gustafsson
christer@dogmania.se

Så tycker våra kunder