Om Dogmania

Om Dogmania

Dogmania har funnits sedan 2012 och har idag ett stort sortiment av hundtillbehör för dig som vill ha något utöver det vanliga. Vi strävar efter att samla alla de bästa leksakerna, selarna och tillbehören för aktiva hundar i en enda webshop! Vi har ett stort urval av kampleksaker med äkta skinn och leksaker från bland annat Tug-E-Nuff, Rauki, Chuckit och JW Pet. Vi vill att du som kund ska kunna känna dig trygg med att vi endast säljer produkter med hög kvalitet, därför väljer vi vårt sortiment med omsorg och letar ständigt efter nya innovativa produkter med det där lilla extra.

Dogmania är ett familjeföretag och drivs som aktiebolag sen den 1 januari 2017.

Adress:
Dogmania AB
Fabriksgatan 6B
33573 Hillerstorp
Sverige

E-post:
 info@dogmania.se

Telefon:
Vi har tyvärr ingen möjlighet till kundsupport via telefon. Vänligen kontakta oss via mejl eller chat, vi försöker alltid svara så snabbt vi kan.

Besök:
Vill du besöka oss på vårt lager i Hillerstorp så går det bra, vi har inga fasta öppettider, men hör av dig till oss så mejl eller Facebook så bestämmer vi en tid.

Organisationsnummer: 559086-7494Hanna Silvertern med hundar

VD
Hanna Silvertern
info@dogmania.se

"I början av min tävlingskarriär med min svårmotiverade hund så upptäckte jag att det saknades en produktkategori i många djurbutiker, de hade inte det där lilla extra som jag behövde för att få min hund att tagga till. Jag saknade hållbara och motiverande kampleksaker som kunde få min hund att ge järnet på agilitybanan. I sökandet efter detta så bestämde jag mig för att skapa Dogmania som från början hade slogan "belöningar för alla hundar", ett ställe där du kan hitta det du behöver för att motivera just din hund. För alla hundar är ju olika och går igång på olika saker, det gäller bara att hitta det där som fungerar för just din hund.

Med åren så har sortimentet utökats med selar, täcken och mycket mer, fortfarande noga utvalt för att passa en aktiv livsstil med din hund. Att jobba med Dogmania och att hitta nya spännande tillbehör till hund är det roligaste som finns och jag älskar hundar, hundfolk och allt som hör ett aktivt hundliv till. Jag hoppas att du ska hitta det du söker hos oss! :)" - Hanna Silvertern

Så tycker våra kunder