Allergenius | Dogmania

AllergeniusMedi-Tec bedriver forskning inom tre områden: diagnostik, prevention och behandling av pälsdjursallergi. Deras arbete går ut på att hitta nya vägar till att undvika allergier och på sikt bota dem. Forskningen görs huvudsakligen på Karolinska Institutet och på Medi-Tec försöker de sedan omvandla resultaten till produkter som ska bidra till så allergivänliga hundar som det är möjligt. 
Det hjälper dels enskilda allergiker, men också alla andra, eftersom det minskar mängden allergener i samhället.

Allergenius® Dog hundschampo minskar mängden allergen hos hund. Hundschampots unika sammansättning återfuktar och vårdar huden på ett nytt sätt, och ger samtidigt pälsen en fin lyster. Specialschampot är oparfymerat och skonsamt mot hundar med känslig hud. Schampot kan även användas till katter och andra pälsdjur. Så tycker våra kunder

DOGMANIA

Dogmania har funnits sedan 2012 och har idag ett stort sortiment av hundleksaker och hundtillbehör för dig som vill ha något utöver det vanliga. Vi försöker alltid att vara först med det senaste och vi letar ständigt efter nya innovativa produkter med det där lilla extra. Vi vill att du som kund ska kunna känna dig trygg med att vi säljer produkter med hög kvalitet, därför väljer vi vårt sortiment med stor omsorg.

NYHETSBREV

Ange din e-post nedan för att ta del av nyheter och erbjudanden


    
Klarna PayPal Mastercard Visa