Helsitar | Dogmania

Helsitar


HelsiTar, grundat i januari 2006, ger jobb för små syföretag och tillverkar kvalitetsprodukter i Finland. HelsiTar har egna tillverkningsanläggningar på ön Harvaluoto i västra Finland nära Åbo. HelsiTars produkter täcker ett brett utbud av olika typer av kläder för utomhusaktiviteter och hundsporter. Produkterna är väldesignade och tillverkade av högkvalitativa tyger och trendiga färger.

HelsiTar är stolta över deras skräddarsydda produkter och försöker alltid vara så miljövänliga som möjligt. HelsiTar-produkterna är gjorda för hand och med hög kvalitet vilket finska Avainlippu-märket också identifierar. De har tusentals nöjda kunder i Finland och över hela världen och jobbar kontinuerligt för att utveckla deras sortiment för att kunna uppfylla alla kunders behov.
20%
HelsiTar Softshelltäcke Rosa
fr. 463 kr (fr. 579 kr)
20%
HelsiTar Softshelltäcke Röd
fr. 295 kr (fr. 369 kr)
20%
HelsiTar Willis Ulltäcke Grön
fr. 319 kr (fr. 399 kr)
20%
HelsiTar Willis Ulltäcke Lila
fr. 319 kr (fr. 399 kr)
20%
HelsiTar Willis Ulltäcke Mörkbrun
fr. 319 kr (fr. 399 kr)
20%
HelsiTar Willis Ulltäcke Röd
fr. 319 kr (fr. 399 kr)
Så tycker våra kunder

DOGMANIA

Dogmania har funnits sedan 2012 och har idag ett stort sortiment av hundleksaker och hundtillbehör för dig som vill ha något utöver det vanliga. Vi försöker alltid att vara först med det senaste och vi letar ständigt efter nya innovativa produkter med det där lilla extra. Vi vill att du som kund ska kunna känna dig trygg med att vi säljer produkter med hög kvalitet, därför väljer vi vårt sortiment med stor omsorg.

NYHETSBREV

Ange din e-post nedan för att ta del av nyheter och erbjudanden


    
Klarna PayPal Mastercard Visa