Mikaela Holegård | Dogmania

Mikaela Holegård

Mikaela började med agility 2004 tillsammans dvärgpudeln Wilma, som var familjens första hund. 2005 höll hon sin första agilitykurs på brukshundklubben i Flen och har varit aktiv som instruktör på olika nivåer sedan dess.

Under åren har Mikaela tränat och tävlat med flera olika hundar (egna och andras) och har bland annat deltagit i flera Svenska Mästerskap, International Sheltie Competition (Sheltie-VM) och Norwegian Open.

2014 kom Mikaelas första bok ut; den populära Grunden är grunden, del 1. En bok som har sålts framgångsrikt både som inspiration till den egna träningen som litteratur till klubbens agilitykurser. Grunden är grunden efterföljdes sedan av en fortsättning (del 2 – sätt hunden på linjen) och idag finns det totalt sju titlar. Alla handlar om hundträning och du hittar mer information om dem nedan!

Så tycker våra kunder

DOGMANIA

Dogmania har funnits sedan 2012 och har idag ett stort sortiment av hundleksaker och hundtillbehör för dig som vill ha något utöver det vanliga. Vi försöker alltid att vara först med det senaste och vi letar ständigt efter nya innovativa produkter med det där lilla extra. Vi vill att du som kund ska kunna känna dig trygg med att vi säljer produkter med hög kvalitet, därför väljer vi vårt sortiment med stor omsorg.

NYHETSBREV

Ange din e-post nedan för att ta del av nyheter och erbjudanden


    
Klarna PayPal Mastercard Visa