MimSafe Krocktestade Hundburar | Dogmania

MimSafe


Säkerhet och snygg design
MIM Construction AB utvecklar och tillverkar utrustningsdetaljer för personbilar.

Bra funktion och snygg design är kännetecken för MIM:s produkter. De är marknadsledande och föregångare inom krockprovade säkerhetsnät. De är designade och utvecklade på företaget i nära samarbete med biltillverkare och bilimportörer. Produkterna säljs i hela Europa. Smarta lösningar är deras signum.

Kunskap och avancerad teknik
För att utveckla säkerhetsprodukter för bilar krävs ett stort mått av kunskap och erfarenhet, ett nära samarbete med biltillverkarna och en säker produktion. Under de drygt 20 år som företaget funnits har MIM hunnit skaffa sig detta. MIM har alltid arbetat med utrustning för bilar och de har själva ett stort bilintresse. Så snart en ny bilmodell är på gång finns MIM med och utvecklar tillbehör för den - bilkunderna ska kunna få en säker och rätt designad utrustning redan vid leveransen.

Läs mer om MimSafe och deras krocktester på http://mimsafe.se
Så tycker våra kunder

DOGMANIA

Dogmania har funnits sedan 2012 och har idag ett stort sortiment av hundleksaker och hundtillbehör för dig som vill ha något utöver det vanliga. Vi försöker alltid att vara först med det senaste och vi letar ständigt efter nya innovativa produkter med det där lilla extra. Vi vill att du som kund ska kunna känna dig trygg med att vi säljer produkter med hög kvalitet, därför väljer vi vårt sortiment med stor omsorg.

NYHETSBREV

Ange din e-post nedan för att ta del av nyheter och erbjudanden


    
Klarna PayPal Mastercard Visa