Nina Ottosson | Dogmania

Nina Ottosson

Nina Ottosson's filosofi är att hunden har fyra ben och ett huvud, och alla fem behöver stimulans på olika sätt, både fysiskt och mentalt.

1. Nina Ottosson pussel spel och leksaker aktiverar både hundens ” huvud och kropp”.

2. Kan motverka och reducera mentala problem.

3. Motverkar och minskar vikt problem.

4. Spela tillsammans stärker kontakten med din hund.

5. Aktiverar hunden mentalt och motverkar problem orsakade av understimulering.

Nina Ottosson's kollektion av aktiverings spel och leksaker är designade för att stimulera hunden/katten mentalt samtidigt som det stärker relationen och kontakten med dess ägare.

Varje design har en unik mekanism som innebär både mental och fysisk utmaning att arbeta sig i genom olika problemlösningar för att hitta det gömda godiset. Collektionen finns i olika svårighetsgrader och passar därmed hund och katt i alla åldrar, storlekar och raser.

Så oavsett om du har en ”Forrest Gump” eller en ”Albert Einstein”, finns det något Nina Ottosson spel design som passar alla hundar och katter!

Så tycker våra kunder

DOGMANIA

Dogmania har funnits sedan 2012 och har idag ett stort sortiment av hundleksaker och hundtillbehör för dig som vill ha något utöver det vanliga. Vi försöker alltid att vara först med det senaste och vi letar ständigt efter nya innovativa produkter med det där lilla extra. Vi vill att du som kund ska kunna känna dig trygg med att vi säljer produkter med hög kvalitet, därför väljer vi vårt sortiment med stor omsorg.

NYHETSBREV

Ange din e-post nedan för att ta del av nyheter och erbjudanden


    
Klarna PayPal Mastercard Visa