Orbiloc - Bästa hundlampan | Dogmania

Orbiloc

Orbiloc Hund Lampa Amber - Silveronsam

 

Orbiloc tillverkar LED-säkerhetsljus av hög kvalitet som gör människor och hundar synliga i skymningen och i mörkret och låter dem fritt njuta av sina aktiviteter.
Företaget grundades i Danmark 2009 av Anette Kristensen och Jan Jægergaard.
De båda visste att marknaden för säkerhetsbelysning kännetecknades av billiga produkter med dålig sikt och kort livslängd. Det resulterade i en låg säkerhetsnivå och en ökad miljöbelastning.
Orbiloc ville bryta detta och gjorde det därför till företagets ambition att erbjuda hållbara och mångsidiga produkter som förbättrar säkerheten och ger ett litet bidrag till en mer hållbar värld.
Den höga kvaliteten på Orbilocs produkter och det faktum att Orbiloc nu tillverkar de flesta av sina produkter i sin egen produktionsanläggning i Århus, Danmark, gör Orbiloc unik.

Orbiloc Safety Light hundlampa är en synlig och lätt LED-lampa som fästes på hundens halsband eller sele.
Lampan gör att din hund syns i mörkret på ett avstånd av upp till 5 km och hjälper hund och ägare att röra sig säkert i trafiken under den mörka tiden.

Vattentät
Orbiloc Safety Light är den enda hundlampan som är 100% vattentät till 100 meter. Vi vet att de flesta hundar älskar vatten och därför kan Orbiloc Safety Light vara på när hunden tar en tur i sjön eller havet. Lampan är konstruerad för och används av militären. Lampan är testad och är mycket robust och klarar 100 kg:s tryck.

Sikten är imponerande
Vi vet alla att det är viktigt att både hund och ägare syns i mörkret. Utan reflexer kommer en bilförare att upptäcka dem endast när de är 25 meter bort. Med godkända reflexer syns de på 150 meter, och föraren kommer att kunna reagera. Ännu bättre är om de har ljus på. Med Orbiloc Safety Light, kommer föraren att kunna se dem på upp till 5 km avstånd. Hundägaren kan också se var hunden är om den går lös i mörker eller skymning.

Hundar med mörk päls:
Välj en ljus färg
Hundar med ljus päls:
Välj en mörk färg

Så tycker våra kunder