Out-n-out | Dogmania

Out-n-out


Handgjorda i Sverige

Alla Out-n-Outs produkter är utvecklade och tillverkade i Borås. Out-n-Out är mycket stolta över att kunna arbeta med duktiga hantverkare. Out-n-Out tror att de bästa produkterna tillverkas i nära samarbete mellan utveckling och produktion och av människor som finner glädje i sitt yrke.

Out-n-out's grundare och Creative Director, Anna Käll är utbildad designer och uppvuxen med textil tradition sen barnsben. Efter många år av design och textil utbildning i Borås och Manchester flyttade hon hem till Borås i slutet av 90-talet och skaffade sin första egna hund. Anna har under de senaste 15 åren tränar och tävlat ett antal hundar. Hon har internationella framgångar inom agiltysporten och har varit med på de flesta stora mästerskap, med en fjärde plats på VM som största merit. Hon är domare men även älskad instruktör och anordnar diverse events och kurser inom hundsport.

Out-n-out har under flera år varit ett hobby-projekt, men när Anna under 2016 kom på idéen och konstruerade sitt första ekologiska ull-täcke som älskades av både hundar och de som fick se det, så beslöt hon att det var dags att ge hundvärlden en möjlighet att ta del av dessa och ge företaget en chans på heltid.

Out-n-out's motto är: ”For the well being of our canine friends.”

Företaget ska utveckla och sälja lättanvända, snygga och högkvalitativa produkter med tanke på miljön hela vägen, för att öka välbefinnandet hos våra hundar.

Så tycker våra kunder