Tug-E-Nuff Kampleksaker | Dogmania

Tug-E-Nuff


Tug-E-Nuff tillverkar de mest hållbara och välsydda kampleksaker som vi har provat. Här hittar du kampleksaker med kaninskinn, fårskinn, fuskpäls och fleece i många olika utföranden. De flesta leksakerna finns med eller utan pip och med eller utan boll.

Tug-E-Nuff är ett brittiskt familjeägt hundleksaksmärke som är på uppdrag att berika relationen mellan människor och hundar.

Företaget är känt över hela Storbritannien, USA och Europa för deras kvalitetsutbud av interaktiva träningsleksaker för hundar av alla raser och bakgrunder.

"Även om vi gör en hel rad träningsleksaker, är en av anledningarna till att våra kunder kommer tillbaka gång på gång för våra bogserleksaker som är gjorda av äkta fårskinn och kaninpäls. Från vår fårskinnsbolldragare till vår kaninskinnsdragare, vi har en äkta pälsleksak som passar alla hundar av alla storlekar och varje personlighet.

Men vad är det med äkta päls som är så speciellt? Allt beror på dess unika doft och konsistens som hundar helt enkelt tycker är oemotståndliga. Att kunna ta tag i äkta päls eller fårskinn stämmer in på en hunds naturliga instinkt att vilja jaga och stimulerar deras bytesdrift.

Det betyder att leka med en leksak som har äkta päls kan vara mer engagerande och roligare – och som alla hundtränare vet är att vara engagerad och ha kul under lektiden nyckeln till framgång med träningen.

Vi tar djurskyddet på allvar och vi är stolta över att bara använda kaninpäls och fårskinn för våra leksaker som är etiskt framställda. All päls är en biprodukt från djur som används till kött och den köps från betrodda gårdar i Storbritannien och Europa.

Det betyder att du kan köpa riktiga pälsleksaker från vårt sortiment med tillförsikt."

Färg

Pip

Så tycker våra kunder