Zero DC | Dogmania

Zero DC

Zero DC tillverkar dragselar och allroundselar av högsta kvalitet och har en mycket god passform. De har blivit mycket populära tack vare att de sitter bra på hunden och är bekväma för hunden att bära.

Zero DC grundades april 2000 som ett familjeföretag.
Dagmar Nesnerova är ägare och har omfattande tävlingserfarenheter inom draghundssporten. Hon har tagit sin erfarenhet och använt den för att utforma ett brett utbud av hundtillbehör och husdjursutrustning. Hon har också arbetat med andra mushers som är välkända inom sina respektive sporter, för att skapa selar och annan utrustning för att förbättra kvaliteten, öka komforten för hundarna och dra nytta av effektivitet. Zero DC är baserat i Dečin, Tjeckien.

Selarna från Zero DC är våra mest sålda selar och används av alla typer av hundar, världen över. Selarna finns i regnbågens alla färger och matchande expanderade draglinor finnes.


Leveransinformation
Till våren 2020 kommer vi att få in selar från Zero DC mer regelbundet och vi räknar med att ha inleveranser ca en gång i månaden. Mejla oss gärna om du vill göra en förbeställning till nästa leverans.

Förbeställning
Det går bra att beställa egen färgkombination och brodyr mot extra kostnad. Specialfärg kostar 100 kr extra, brodyr kostar 10 kr/bokstav.
1  2  Nästa »  |  Visa alla

Så tycker våra kunder