Zero DC | Dogmania

Zero DC

Zero DC tillverkar dragselar och allroundselar av högsta kvalitet och har en mycket god passform. De har blivit mycket populära tack vare att de sitter bra på hunden och är bekväma för hunden att bära.

Zero DC grundades april 2000 som ett familjeföretag.
Dagmar Nesnerova är ägare och har omfattande tävlingserfarenheter inom draghundssporten. Hon har tagit sin erfarenhet och använt den för att utforma ett brett utbud av hundtillbehör och husdjursutrustning. Hon har också arbetat med andra mushers som är välkända inom sina respektive sporter, för att skapa selar och annan utrustning för att förbättra kvaliteten, öka komforten för hundarna och dra nytta av effektivitet. Zero DC är baserat i Dečin, Tjeckien.

Selarna från Zero DC är våra mest sålda selar och används av alla typer av hundar, världen över. Selarna finns i regnbågens alla färger och matchande expanderade draglinor finnes.

Prishöjning juli 2019
I juli 2019 blev vi tyvärr tvungna att höja priserna på Zero DC p.g.a. höjda inköpspriser och förändrad valutakurs.

Leveransinformation
Till hösten 2019 kommer vi att få in Zero DC mer regelbundet och vi räknar med att ha inleveranser en gång i månaden.

Förbeställning
Just nu tar vi emot förbeställningar till nästa leverans som beräknas komma i slutet av oktober/början av november. Det går bra att beställa egen färgkombination, måttbeställa samt beställa brodyr mot extra kostnad. Specialfärg kostar 100 kr extra, brodyr kostar 10 kr/bokstav. Måttbeställning kostar inget extra.

Mejla din order till info@dogmania.se, glöm inte att ange din adress och personnummer (om du vill betala med Klarna). Du kommer att få en orderbekräftelse när vi har registrerat din order, har du inte fått någon orderbekräftelse inom 24 timmar så vill vi att du kontaktar oss igen så vi inte har missat ditt mejl. Vi behöver din förhandsbeställning senast på söndag den 29 september för att selen ska komma med i denna leveransen.
1  2  Nästa »  |  Visa alla

Så tycker våra kunder