Den här webbplatsen har begränsat stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

- Fri frakt över 1 500 kr - Snabb leverans - Stort utbud

Varukorg 0

Inga produkter tillgängliga

Passar med
Totalt Gratis
Frakt, moms och rabatter beräknas i kassan

En Ny Värld av Kul med Nina Ottosson

En Ny Värld av Kul med Nina Ottosson

Utforska En Ny Värld av Kul med Nina Ottosson: Aktiveringsleksaker för Hundar och Katter!

Hallå där, alla djurälskare! Har du någonsin sett din hund eller katt stirra ut genom fönstret med en blick som säger "Jag har sett allt"? Eller kanske är du trött på att dina pälsklingar tuggar på dina strumpor, möbler eller, ännu värre, dina favoritböcker? Oroa dig inte längre, för vi har den perfekta lösningen!

Presenterar: Nina Ottossons Aktiveringsleksaker

Nina Ottosson har gjort det igen! Med en kollektion av aktiveringsleksaker som får dina fyrbenta vänner att skutta av glädje, erbjuder Dogmania allt du behöver för att hålla både hundar och katter sysselsatta. Dessa leksaker är mer än bara roliga – de är utmanande och stimulerande, vilket gör dem till det perfekta valet för alla åldrar, storlekar och raser.

Ett Pussel för Varje Pälskling

Kollektionen kommer i olika svårighetsgrader, så oavsett om du har en valp som precis börjat sin upptäcktsresa eller en gammal räv som behöver en ny utmaning, finns det något för alla. Låt oss ta en närmare titt på några av våra favoriter:

1. Hundarnas Sherlock Holmes:

Tänk dig att din hund förvandlas till en liten detektiv, sniffandes runt för att lösa mysterier och hitta gömda godsaker. Nina Ottossons hundpussel är som en brottsplats där din hund måste använda sitt skarpa sinne för att avslöja ledtrådar och belöningar. Perfekt för den där kloka, nyfikna fyrfotingen som alltid måste veta vad som pågår! Exempelvis är "Dog Twister" en favorit där hunden måste snurra och skjuta bitar för att avslöja godsakerna – en riktig utmaning för den smarta hunden.

 

2. Hundarnas Superhjälte:
Varje hund drömmer om att bli en superhjälte, och med Nina Ottossons "Challenge slider" kan din hund äntligen få leva ut den drömmen. Denna leksak har flera fack som din hund måste flytta på för att komma åt godbitarna. Det är som att lösa en Rubiks kub för hundar! Den här leksaken är perfekt för att bygga upp både självförtroende och intelligens hos din fyrbenta vän.

 

3. Hundarnas Zenmästare:

För de hundar som behöver en mer meditativ utmaning, finns "Dog Worker". Med denna leksak kan din hund utveckla en djupare koncentration genom att vrida, skjuta och lyfta olika delar för att nå de gömda godsakerna. Det är som yoga för hjärnan, och din hund kommer att älska varje minut av det!

 

 🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾 

 

Kattens Hemliga Agent: 🐈

Vem sa att katter inte gillar att spela spel? Med Nina Ottossons kattleksaker kan din katt bli en hemlig agent, smygandes runt och dekryptera olika kodade meddelanden (eller, ja, bara hitta godbitar). Dessa leksaker är designade för att hålla din katt engagerad och nyfiken, oavsett om de är unga kissekatter eller äldre majestätiska fluffbollar. 

Glädje för Hela Familjen ❤️

Dessa leksaker är inte bara bra för dina husdjur – de är också ett fantastiskt sätt att involvera hela familjen. Samla alla för en lekstund och se hur både barn och vuxna fascineras av hur smarta våra fyrbenta vänner verkligen är. Kanske kan du till och med utmana din hund eller katt på en tävling och se vem som löser pusslet snabbast (spoiler: din hund eller katt kommer troligen att vinna!). 🤣

Varför Välja Nina Ottosson?

Nina Ottosson är en pionjär inom djuraktivering och har designat dessa leksaker med både nöje och lärande i åtanke. Varje leksak är noggrant utformad för att stimulera din hunds eller katts naturliga instinkter och främja mental och fysisk träning. Och det bästa av allt? De är byggda för att hålla, så att dina pälsklingar kan njuta av dem om och om igen.

Så, varför vänta? Ge dina husdjur den mentala stimulans de förtjänar och se deras ögon lysa upp med glädje och nyfikenhet. Utforska hela kollektionen av Nina Ottossons aktiveringsleksaker på Dogmania idag och låt äventyret börja!