Den här webbplatsen har begränsat stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

- Fri frakt över 1 500 kr - Snabb leverans - Stort utbud

Varukorg 0

Inga produkter tillgängliga

Passar med
Totalt Gratis
Frakt, moms och rabatter beräknas i kassan

Hunden i fokus | Dogmanias Utvalda Hundselar 2024

Hunden i fokus | Dogmanias Utvalda Hundselar 2024

Visst är det jobbigt när du inte kan hitta den där hundselen som sitter alldeles perfekt - när den inte uppfyller dina förväntningar, eller när den helt enkelt inte klarar av era fartfyllda äventyr tillsammans? 

Men oroa dig inte! Här på Dogmania har vi lyssnat på våra kunder (och deras fyrbenta vänner) för att ta fram det bästa av det bästa - våra noggrant utvalda hundselar som uppfyller höga krav på komfort, funktionalitet och design.

Vi är stolta över att presentera Dogmanias bäst-i-test hundselar som är designade för att göra er vardag och äventyr tillsammans både bekvämare och roligare.

Så, låt oss ta en närmare titt på några av våra favoriter! 🐾💫👇

 

Ge din hund frihetskänsla med - DogCopenhagen Comfort Walk Air Harness!  🐕💨

Det ultimata valet för din hunds komfort och stil! Med denna hundsele får din hund inte bara en bekväm och lättanvänd sele, utan också en stilfull accessoar. Tillverkad av högkvalitativa material och tillgänglig i 8 färger, från klassisk svart till levande färgglada toner, ger denna sele dig möjlighet att uttrycka din hunds unika stil samtidigt som den ger optimal komfort och säkerhet.

Selen är såklart inte bara en fröjd för ögat utan också en följeslagare för alla äventyr. Den är utformad med en robust D-ring för koppelfästning både fram och bak, vilket ger dig flexibilitet och kontroll under promenader och utflykter.

Med 5 olika storlekar tillgängliga passar den allt från små till stora hundar, och dess justeringsmöjligheter garanterar en perfekt passform för varje individ.

Med funktioner som ett specialspänne i aluminium för enkel av- och påtagning, mjuk andningsbar stoppning för överlägsen komfort och ergonomisk design för att skydda din hunds rygg och nacke, är denna sele skonsam och funktionell i alla situationer!

 DogCopenhagen Comfort Walk Air Harness är mer än bara en sele – det är en symbol för komfort, kvalitet och stil. Ge din hund det bästa och gör varje promenad till en lycklig och bekväm upplevelse!

 

Naturen som din lekplats med - Ruffwear Front Range Harness  🌍🌿

Front Range selen är en kombination av innovation, komfort och hållbarhet som gör varje promenad till en glädje. Denna modell har förbättrats med mer hållbart tyg som även håller färgen bättre, vilket innebär att selen ser fantastisk ut under en lång tid. Med sin vadderade design erbjuder hundselen otrolig komfort för din hund, perfekt för vardagen eller för de långa vandringarna i naturen.
Selen är enkel att ta på och av, vilket gör den väldigt praktisk för alla äventyr.

De två koppelfästena, ett aluminiumfäste på ryggen och en förstärkt loop på bröstet – ger dig flexibiliteten att använda selen som en antidragsele eller som en vanlig sele beroende på dina behov. Koppelfästet framtill på bröstet hjälper till att minska dragningen effektivt, skonsamt och säkert!

Utrustad med reflexer runtom för ökad synlighet i svagt ljus, vilket gör att du och din hund kan känna er trygga under kvällspromenader. Den lilla ID-fickan är en smart detalj där man kan förvara hundens ID-tag med namn och mobilnummer.

Med Ruffwear Front Range selen får din hund inte bara en sele, utan en helhetsupplevelse av säkerhet, komfort och stil. Från de skumvadderade delarna, till de starka koppelfästena och de reflekterande detaljerna, är varje aspekt av denna sele noggrant designad för att ge din hund det bästa!

 

Skapa oförglömliga promenader och äventyr med - Non-Stop Line Harness V5 🌲🐾

En allround hundsele som passar lika bra för vardags promenaderna eller aktiviteter som spårning, vandring men fungerar även utmärkt för canicross, cykelturnering och skijoring för hundar som inte drar så hårt i kopplet. Selen finns i flera härliga färger och storlekar som passar både små och stora vänner.

Y-Sele med flera fästpunkter för din hunds koppel, vilket gör selen mycket mångsidig. Förutom standardfästpunkten på den bakre delen finns en fästpunkt för en spårningslina under bröstet, det gör att din kära hund kan röra sig fritt utan att linan trasslar sig runt benen. Justerbar runt bröstet och optimerad design runt nacken som tillåter fri axelrörelse och minimal andningsbegränsning.

Kvällspromenad? Inga problem, den är utrustad med 3M reflekterande detaljer som gör hunden synlig i flera vinkar. Sömmarna och kanterna på insidan av selen är sydda så att den släta sidan är mot din hunds kropp, vilket förhindrar skav.

Denna sele är lika mångsidig som den är bekväm och hållbar, redo för alla äventyr du och din hund vill ge er ut på!

 

Din hund i rampljuset, glänsande & glittrande med - Paikka Visibility Harness  🌈🌟

När du vill ge din hund en sele som kombinerar ergonomisk design med hög synlighet och hållbarhet, är Paikka Visibility selen det perfekta valet för hundar i alla storlekar.

Den erbjuder både komfort och säkerhet för din hund, utformat för att klara av vardagliga promenader såväl som mer krävande aktiviteter.

Under dåliga ljusförhållanden kan du lita på att visibility-selen säkerställer att din hund syns med reflexdetaljerna som finns överallt på selen, så att du känner dig trygg när ni är ute på kvällen eller i ruskigt väder.

Minimalistisk design och med vackra färger, utformad för att inte begränsa hundens egna rörelser, det Y-formade bröststycket är vadderat och format för att passa hundens kropp perfekt, förhindrar skav och fördelar trycket jämnt över bröstet om hunden drar. I visibility selen, kan hunden röra sig fritt och naturligt, oavsett aktivitet.

Selen är justerbar runt både hals och bröstkorg, vilket gör den enkel att anpassa efter just din hunds kropp, inga krångliga justeringar som glider, här garanteras en säker och bekväm passform.


Alla Paikka-selar och koppel genomgår noggrann testning för att säkerställa högsta kvalitet och hållbarhet, testad för draghållfasthet och designad för att tåla även de mest kraftfulla hundarna, de robusta spännena och aluminiumdetaljerna säkerställer att selen håller länge och klarar av tuffa tag.

Oavsett om ni tar en lugn pomenad i parken, eller ger er ut på en längre vandring, kan det inte bli fel med denna sele!

Roligt och rörligt med - Anny-X Fun / Open Fun Harness 🎉🐶

Anny-X Fun erbjuder en kombination av ergonomisk design, justerbar passform och hållbara material, vilket gör den till ett utmärkt val för hundägare som vill ge sin hund en vadderad Y-sele som fördelar trycket jämnt över hundens kropp, skonsamt både för rygg och nacke. Detta är särskilt viktigt under längre promenader eller intensiva aktiviteter som vandring och canicross.

Justerbar sele med dubbla snabbspännen på ryggen gör den enkel att sätta på och ta av. Särskilt bra för de hundar som är lite extra otåliga för att komma ut på sin promenad. Dessutom finns det en variant som heter Open Fun, där selen går att öppna helt i halsen. Perfekt för hunden som inte gillar att få selen trädd över huvudet.

Selen har ett långt band under bröstet som placerar den bakre remmen på ett bra avstånd från frambenen, detta hindrar inte hundens naturliga rörelser och förhindrar skav.


Anny-X rekommenderar att kopplet endast fäst i den avsedda koppelringen på ryggen för att undvika deformation och ökat slitage på selen. Den finns i 14 färger, varav två är limited edition, så du kan hitta den som passar just eran stil!

Ett utmärkt val för alla hundägare, med sin justerbara passform, robusta material och genomtänkta design, säkerställer denna sele att din hund kan röra sig fritt och bekvämt under alla typer av aktiviteter.

Så, oavsett om din hund älskar att skutta fram genom livet, utforska världen med en nyfiken nos, eller bara njuta av varje steg på vägen, har vi på Dogmania en sele som passar just era äventyr.
Från hundar som älskar att synas och skimra till de som inte kan få nog av roligt och rörelse, vårt urval av bäst-i-test selar är utformade för att ge både stil och säkerhet på vägen.

Så varför inte ta din hund på ett äventyr de sent kommer att glömma och låt Dogmanias utvalda selar leda vägen till nya upptäckter och oförglömliga minnen! ❤️🐶