Den här webbplatsen har begränsat stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

- Fri frakt över 1 500 kr - Snabb leverans - Stort utbud

MUNVÅRD

MUNVÅRD
Tandköttsinflammation (gingivit) orsakas av bakteriebeläggningar i anslutning till tandköttskanten. Vid tandköttsinflammation blir tandköttet irriterat och rodnat eller kraftigt rött. Bästa sättet att undvika gingivit är att borsta hundens tänder regelbundet. Regelbunden tandborstning är bästa sättet att undvika inflammationer i munnen.

Nedan kommer tips på produkter du kan använda för bättre munhygien på din hund.
1. Tropiclean TripleFlex tandborste för hund rengör 3x snabbare med sin 360-graders borste. TripleFlex tar bort plack och tandsten på din hund från tre riktningar. 

2. Renhorn förbättrar och bidrar till att bibehålla en frisk munhälsa hos din hund. Renhorn är något av det bästa då de är helt utan tillsatser, lokalproducerat och innehåller massor med bra och viktiga mineraler.

3. Tropiclean Fresh Breath Drops - Förebygger återfall av plack och tandsten. Endast tre droppar i vattenskålen (ca 470ml) räcker för märkbar skillnad inom en vecka. Lukt- och smakfri.

4. Aptus Bucadog är en enzymbaserad munhygienisk gel för hundar. De verksamma substanserna upprätthåller jämvikten i munnens normala mikroflora. Bucadog fäster på tänderna och tandköttet, löser upp placken och hämmar de bakterier som ger upphov till ny plack. Samtidigt förbättras andedräkten.

5. Dogman Sticks Dental Fresh tuggpinnar med eukalyptus. En läcker tuggpinne med funktionell stjärnform, som tränger ner och gör rent mellan tänderna och längs kanten på tandköttet.

6. Tropiclean Fresh Breath Fingertandborste - Fingertandborste som man fäster på fingret för att enkelt kunna rengöra hundens eller kattens tänder och massera tandkött vilket främjar för en bättre munhälsa.

7. Tropiclean Fresh Breath Clean Teeth Gel Tandkräm som inte kräver borstning för hundar och katter. Fungerar snabbt och naturligt.  Verkar omedelbart. Avlägsnar plack och tandsten och skyddar tänder och tandkött.

8. Tropiclean Fresh Breath Oral Care Kit - Gel med en fingertandborste och en dubbel tandborste för att bättre nå alla tänder och platser. Fungerar även till katt.