Den här webbplatsen har begränsat stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

- Fri frakt över 1 500 kr - Snabb leverans - Stort utbud

Varukorg 0

Inga produkter tillgängliga

Passar med
Totalt Gratis
Frakt, moms och rabatter beräknas i kassan

PetSafe Teach & Treat Remote Reward Trainer - Ta träningen till nästa nivå

PetSafe Teach & Treat Remote Reward Trainer - Ta träningen till nästa nivå

Upptäck Glädjen med PetSafe Teach & Treat Remote Reward Trainer – Din Hunds Nya Bästa Vän!

Hej alla hundälskare! Har du någonsin önskat att hundträning kunde vara lika roligt för dig som för din fyrbenta vän? Vi har en fantastisk nyhet för dig – Teach & Treat Remote Reward Trainer är här för att göra dina drömmar till verklighet! Den här nya versionen bygger vidare på vår tidigare storsäljare, Treat & Train, och är den ultimata lösningen för positiv och rolig hundträning.

Vad är Teach & Treat Remote Reward Trainer?

Förbered dig på att bli imponerad! Teach & Treat är en fjärrstyrd godismaskin som hjälper dig att forma din hunds beteende på ett positivt och engagerande sätt. Med ett enkelt knapptryck kan du belöna din hund omedelbart för goda beteenden – oavsett om det handlar om att sitta fint, ge en high five eller utföra en avancerad agilityövning. Träningen blir en ren glädjefest!

Så här fungerar det:

  • Fjärrstyrd glädje: Med fjärrkontrollen kan du skicka belöningar till din hund från upp till 27,5 meters avstånd! Perfekt för både inomhus- och utomhusträning.
  • Tyst som en mus: Enheten drivs av 4 D-batterier och har en tyst motor som delar ut godis utan att störa din hunds fokus.
  • Supersmidig användning: Enkel att installera och använda – du kommer igång på nolltid!

Varför du och din hund kommer att älska Teach & Treat: ❤️

  • Snabb belöning, snabba resultat: Belöna din hund direkt när den gör rätt, vilket gör inlärningen snabbare och roligare.
  • Perfekt för alla träningstyper: Oavsett om du tränar för vardagslydnad eller avancerad agility, kommer Teach & Treat att bli din bästa träningspartner.
  • Positiv förstärkning på riktigt: Gör träningen till ett nöje med positiv förstärkning – din hund kommer att älska att lära sig nya tricks! 😍

Gör Träningen till en Lek 🐾

Tänk dig att varje träningspass är ett äventyr fyllt med glädje och skratt. Med Teach & Treat Remote Reward Trainer blir det möjligt! Beställ din Teach & Treat idag och förvandla träningen till en rolig upplevelse för både dig och din hund. Din fyrbenta vän kommer att tacka dig med massor av glada viftningar på svansen och ivriga nospussar!

Vad väntar du på?

Din hund förtjänar bara det bästa. Gör träningen till en lekfull och positiv upplevelse med PetSafe Teach & Treat Remote Reward Trainer. Ni kan fokusera på det som verkligen betyder något – att ha kul och stärka bandet med din älskade hund. Din fyrbenta vän förtjänar det bästa. Gör träningen till en lek och se hur din hund blomstrar med positiv förstärkning. Beställ nu och ta ett steg närmare en vältränad och lycklig hund!