Den här webbplatsen har begränsat stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

- Fri frakt över 1 500 kr - Snabb leverans - Stort utbud

Cart 0

Inga produkter tillgängliga

Passar med
Totalt Gratis
Frakt, moms och rabatter beräknas i kassan

TIPS PÅ LEKSAKER TILL DIN NYA VALP!

TIPS PÅ LEKSAKER TILL DIN NYA VALP!
Din valp kommer att tugga på allt den kan lägga tassarna på och därför är det bra att den har många bra alternativ så att den lämnar dina favoritskor ifred.
Här kommer några tips på leksaker som passar valpar och mindre hundar.
Lycka till med din nya valp och ha så kul!

Den klassiska KONG-leksaken finns nu i en ny version, speciellt anpassad för valpar! Ge din hundvalp en Kong och fyll den med mat för en stunds aktivering, eller låt valpen använda gummileksaken att gnaga på med kliande valptänder. Kong Puppy finns i rosa och blå.

Tug-E-Nuff Kaninskinn med pip, mini är en hållbar kampleksak av äkta kaninskinn. Innehåller en pip och är perfekt för valpar och mindre hundar. Tillräckligt liten för att få plats i fickan, men stor nog för att hunden ska få ett bra grepp. Leksaken har ett kort fast handtag som finns i flera olika färger.

Tug-E-Nuff Kampleksak med fuskpäls och elastiskt handtag är en liten kampleksak som passar bra till små hundar och valpar. Den har ett bekvämt elastiskt handtag och en bityta som är lätt stoppad och är täckt med fuskpäls. Den är även förstärkt med canvas på insidan för extra hållbarhet. Handtaget är något mer elastiskt än på övriga leksaker från Tug-E-Nuff för att göra det enklare för små hundar att dra.

Nina Ottosson Dog Smart Komposit Aktiveringsleksak är ett lätt aktiveringsspel som passar valpar och nybörjare. Dog Smart underhåller och stimulerar din valp, och ser till att valpen inte har tråkigt!

Planet Dog Big Pup Orbee Tuff Bone är "tuggben" tillverkade av ett mycket mjukt och flexibelt material som är mycket hållbart. Mjukare än de vanliga Orbee-Tuff benen från Planet Dog. Perfekt att ha när det börjar klia i tänderna på valpen.

Plyschleksak Skinneeez Multipip Kanin - Här har vi bästa leksaken för valpen som verkligen gillar pip! I den här kaninen finns 19(!) st pip - håll för öronen och låt valpen skaka loss!

Matskål och aktiveringsleksak i ett! Pet Enigma SAVIC Pussel nr.11 stimulerar valpens naturliga instinkt att arbeta för sin mat!

Plush Friendz leksaker är tillverkade av ett mjukt material. Leksaken har ingen fyllning och innehåller två utbytbara pip.
Man kan ta ut pipen med hjälp av kardborreöppning om du vill ha tystare lek. Lagom storlek för en liten valp!

Gigwi Suppa Puppa är en kul gummileksak som piper! Speciellt tillverkad för valpar och mindre hundar. Tillverkad av mjukt TPR material.

 

2018-04-10