Den här webbplatsen har begränsat stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

- Fri frakt över 1 500 kr - Snabb leverans - Stort utbud

Varukorg 0

Inga produkter tillgängliga

Passar med
Totalt Gratis
Frakt, moms och rabatter beräknas i kassan

Gå ut och lek med din hund - Skapa magiska våräventyr!

Gå ut och lek med din hund - Skapa magiska våräventyr!

Våren är äntligen här, och vad är bättre än att njuta av de ljumma vindarna och solskenet tillsammans med din lojala bästa vän? På Dogmania tror vi på att skapa minnesvärda stunder och att dela kärleken till hundar på varje steg av vägen. Så varför inte ta din hunds koppel och ge dig ut på äventyr? 
Här är några idéer för att göra vårens promenader till en upplevelse utöver det vanliga.

1. Utforska nya stigar tillsammans 🌳

Vad sägs om att lämna de vanliga trottoarerna bakom dig och ge dig ut på en utflykt i naturen? Utforska nya stigar, skogspromenader eller strandpromenader där både du och din hund kan ta in naturens skönhet och friska luft.
Glöm inte att ta med dig en 🥤 vattenflaska och en hopfällbar skål så att din hund kan få vätska och hålla sig hydrerad under turen & för att hålla er båda varma och bekväma, sätt på ett värmande hundtäcke för din hund och en vindtät jacka för dig själv!

2. Skapa en egen spårlek 🐾

Ge dig ut på en spännande skattjakt tillsammans med din hund genom att skapa en egen spårlek. Göm godisbitar eller favorit leksaker längs vägen och låt din hund använda sin naturliga förmåga att spåra och leta efter belöningen.
För att göra de ännu roligare, prova att använda en aktivitetsmatta där du kan gömma godsaker i olika fack för hunden att leta efter.

3. Gör promenaden mer utmanande 💪

Varför inte göra promenaden lite mer utmanande genom att lägga till några enkla hinder längs vägen? Används stockar, låga hinder eller improviserade agility-redskap för att aktivera din hunds kropp och sinne på ett nytt sätt.
Promenerar ni på kvällen? För extra trygghet och kontroll kan du använda en hundsele med reflekterande detaljer 🌟 , som inte bara ger dig möjlighet att styra din hund utan också ökar synligheten på promenaden.

4. Låt kreativiteten flöda med utomhuslekar! 🎾🌊

Våren är den perfekta tiden att låta kreativiteten flöda och hitta på roliga utomhuslekar tillsammans med din hund. Prova på en lekfull runda med kull, lek med frisbee eller en boll, eller varför inte ordna en vattenlek? För att göra leken ännu mer spännande kan du prova att använda en flytande hundleksak som din hund kan hämta i vattnet.

5. Avsluta med en riktigt mysig picknick.🧺

Efter en dag fylld med äventyr och lek, är det dags att koppla av och njuta av en mysig picknick tillsammans. Packa ner några härliga snacks och en filt och slå er ner på en fin plats i naturen där ni kan njuta av varandras sällskap och det vackra vårvädret. 🐶❤️