Den här webbplatsen har begränsat stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

- Fri frakt över 1 500 kr - Snabb leverans - Stort utbud

Varukorg 0

Inga produkter tillgängliga

Passar med
Totalt Gratis
Frakt, moms och rabatter beräknas i kassan

💧Aktiviteter för regniga dagar med din hund 💧

💧Aktiviteter för regniga dagar med din hund 💧

Aktiviteter att Göra med Din Hund en Regnig Dag

Regniga dagar behöver inte betyda tråkiga dagar för dig och din hund. Det finns massor av roliga och stimulerande aktiviteter som ni kan göra inomhus. På Dogmania.se har vi ett brett sortiment av produkter som kan göra regniga dagar till spännande och aktiva dagar. Här är några tips och idéer för aktiviteter du kan göra med din hund när vädret inte samarbetar.

1. Pussel och Aktiveringsspel från Nina Ottosson

Nina Ottosson erbjuder ett brett utbud av aktiveringsspel som passar både hundar och katter. Här är några av de mest populära spelen:

  • Challenge Slider (Level 3): Ett avancerat spel där din hund måste flytta brickor för att hitta dolda godsaker. Perfekt för hundar med tidigare erfarenhet av pussel.
  • Multipuzzle (Level 4): Vårt mest utmanande spel hittills med 28 dolda godiskompartments. Hundar måste flytta brickor och vrida på en mittdel för att hitta sina belöningar.
  • Dog Casino: Ett roligt och interaktivt spel där hunden måste dra ut lådor och vrida på brickor för att få tag på godis.

Dessa spel hjälper till att minska destruktivt beteende genom att hålla din hund mentalt stimulerad, och de är ett utmärkt sätt att spendera kvalitetstid tillsammans.

2. Nose Work

Doftträning: Nose Work är en populär aktivitet som involverar att din hund använder sitt luktsinne för att hitta gömda dofter. Det är en fantastisk inomhusaktivitet som kan anpassas till vilket rum som helst. Använd doftkit och godbitar som finns på Dogmania.se för att skapa roliga och utmanande sökuppgifter för din hund.

3. Interaktiva Leksaker

Tuggleksaker och Interaktiva Bollar: Interaktiva leksaker som tuggleksaker och bollar med belöningsfunktion kan ge timmar av underhållning för din hund. På Dogmania.se hittar du ett stort urval av leksaker som är designade för att hålla din hund engagerad och aktiv, även när ni är inomhus.


4. Inomhusspel

Dragkamp och Apportering: Spel som dragkamp och apportering kan enkelt anpassas för inomhusbruk. Använd mjuka leksaker och se till att ni har gott om utrymme för att undvika att något går sönder. Dessa spel är utmärkta för att bränna energi och stärka bandet mellan dig och din hund.

5. Träna Tricks

Belöningsgodis och Klickertränare: Regniga dagar är perfekta för att träna nya tricks eller finslipa befintliga färdigheter. Använd belöningsgodis och klickertränare för att göra träningen rolig och effektiv. Oavsett om du lär din hund att rulla runt, spela död eller bara sitta och stanna, är detta en givande aktivitet för både dig och din hund. 

 

6. Inomhuslek

Kasta Boll eller Lek Kurragömma: Kasta boll eller lek kurragömma inomhus. Detta kan vara lika roligt och utmanande som utomhusaktiviteter. Se till att ha gott om leksaker till hands som din hund kan leka med.

7. Bollhav eller Pool för Hundar

Om du har plats, kan ett bollhav eller en inomhuspool för hundar vara ett roligt sätt att hålla din hund aktiv och engagerad.

 

Produkter på Dogmania.se för Regniga Dagar

  • Nina Ottosson Pussel och Spel: För mental stimulans och problemlösning.
  • Doftkit för Nose Work: För doftträning och sökuppgifter.
  • Interaktiva Leksaker: Tuggleksaker och belöningsbollar för underhållning.
  • Belöningsgodis och Klickertränare: För effektiv trickträning.

Sammanfattning

Regniga dagar behöver inte vara tråkiga för dig och din hund. Genom att använda rätt produkter från Dogmania.se kan du skapa roliga, stimulerande och aktiva dagar inomhus. Utforska vårt sortiment och hitta de bästa leksakerna och tillbehören för att hålla din hund glad och aktiv oavsett väder. Glad regnig dag!