Den här webbplatsen har begränsat stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

- Fri frakt över 599 kr - Snabb leverans - Stort utbud

Varukorg 0

Inga produkter tillgängliga

Passar med
Totalt Gratis
Frakt, moms och rabatter beräknas i kassan

Val av hundgodis och tugg

Val av hundgodis och tugg

Godis för Hundar: Belöning, Träning och Kärlek ❣️

Att ge sin hund godis är en av de enklaste och mest effektiva sätten att visa kärlek, belöna bra beteende och träna nya tricks. Men med så många olika typer av hundgodis på marknaden, hur vet man vad som är bäst för just din fyrbenta vän? Här kommer vi att utforska några av våra favoriter från Dogmania.se och ge dig tips på hur du kan välja rätt godis för din hund.

Vad gillar din hund? 🐶

Hundar, precis som människor, har olika smakpreferenser. Vissa hundar föredrar mjukt godis som är lätt att tugga och svälja, medan andra gillar att gnaga på hårdare godsaker. Här är några av de mest populära alternativen:

Mjukt Godis 

Mjukt godis är perfekt för träning eftersom det är lätt att bryta i små bitar och snabbt tugga och svälja. Några populära val från Dogmania inkluderar:

  • Dogman Pep Ups – Små, saftiga bitar som hundar älskar och som är perfekta för träning. 
  • Raw for Paw – Naturliga och näringsrika bitar som är lika hälsosamma som de är goda.

 

Hårt Godis

Hårt godis och tuggben är utmärkt för att hålla din hund sysselsatt och bidra till god tandhälsa. Några favoriter är: 

  • Kero Hundtugg och Renhorn – Hållbara tuggben tillverkade av älg, ren och nöt, tillgängliga i olika storlekar och varianter.
  • Rauh – Smakrika och långvariga tuggben gjorda av älg och nöt, perfekta för att rengöra tänderna och hålla hunden sysselsatt.
  • Njord Nötrulle – En långvarig och smakrik godsak tillverkat av svensk kohud. Passar för hundar som föredrar ett rejält tuggmotstånd. 

 

Vad avgör vilket godis du ska välja?

Att välja rätt godis till din hund kan bero på flera faktorer:

1. Hundens ålder och storlek

Valpar och äldre hundar kan ha känsligare tänder och behöver mjukare godsaker, medan vuxna hundar kan njuta av både mjukt och hårt godis. Storleken på hunden kan också påverka valet – en liten hund behöver mindre bitar medan en stor hund kan hantera större tuggben.

2. Syfte

Använder du godis för träning eller som en belöning? Mjukt godis fungerar bäst för träning eftersom det är snabbt och enkelt att ge. För belöning och sysselsättning är hårdare godsaker och tuggben perfekta.

3. Näringsinnehåll

Se till att välja godis med bra näringsinnehåll som passar din hunds diet. Många hälsosamma alternativ finns nu på marknaden, inklusive naturliga och spannmålsfria godsaker.

4. Smakpreferenser

Lär känna din hunds preferenser. Vissa hundar älskar smaken av kyckling, medan andra föredrar nötkött eller fisk. Att ha en variation av smaker kan hålla din hund intresserad och motiverad.

Våra Favoriter från Dogmania

Dogmania erbjuder ett brett utbud av hundgodis som passar alla hundars smakpreferenser. Här är några av våra toppval:

  • Dogman Pep Ups – Små, saftiga bitar som hundar älskar och som är perfekta för träning. Finns i många olika smaker att välja på, som anka, lamm, kanin, lax och kyckling.
  • Raw for Paw – Naturliga och näringsrika bitar som är både goda och hälsosamma.
  • Kero Hundtugg och Renhorn – Hållbara tuggben av älg, ren och nöt, tillgängliga i olika storlekar och varianter.
  • Rauh – Perfekta för långvarig sysselsättning och tandrengöring. Rauh erbjuder bland annat fyllda tuggben som Oxburito, Skinksemla och Beef Toast.
  • Njord Nötrulle – En långvarig och smakrik godsak tillverkad av svensk kohud, idealisk för hundar som föredrar ett rejält tuggmotstånd.

    Avslutande Tankar 

    Att hitta rätt godis för din hund handlar om att förstå deras behov och preferenser. Genom att erbjuda en blandning av mjukt och hårt godis, samt att vara uppmärksam på deras reaktioner, kan du säkerställa att varje belöning är en njutning.

    Vad gillar din hund bäst?