Den här webbplatsen har begränsat stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

- Fri frakt över 1 500 kr - Snabb leverans - Stort utbud

Varukorg 0

Inga produkter tillgängliga

Passar med
Totalt Gratis
Frakt, moms och rabatter beräknas i kassan

Om Dogmania

Med kärlek för hundar

Om oss

Dogmania har funnits sedan 2012 och har idag ett stort sortiment av hundtillbehör för dig som vill ha något utöver det vanliga. Vi strävar efter att samla alla de bästa leksakerna, selarna och tillbehören för aktiva hundar i en enda webshop! Vi har ett stort urval av kampleksaker med äkta skinn och leksaker från bland annat Tug-E-Nuff, Rauki, Chuckit och JW Pet. Vi vill att du som kund ska kunna känna dig trygg med att vi endast säljer produkter med hög kvalitet, därför väljer vi vårt sortiment med omsorg och letar ständigt efter nya innovativa produkter med det där lilla extra.

Unna din hund det bästa

Vi har allt för din hund

Vi har ett stort sortiment av hundleksaker, hundtäcken och hundtillbehör för dig som vill ha något utöver det vanliga. Vi försöker alltid att vara först med det senaste och vi letar ständigt efter nya innovativa produkter med det där lilla extra. Vi vill att du som kund ska kunna känna dig trygg med att vi säljer produkter med hög kvalitet, därför väljer vi vårt sortiment med stor omsorg.

Dogmanias historia

"I början av min tävlingskarriär med min svårmotiverade hund så upptäckte jag att det saknades en produktkategori i många djurbutiker, de hade inte det där lilla extra som jag behövde för att få min hund att tagga till. Jag saknade hållbara och motiverande kampleksaker som kunde få min hund att ge järnet på agilitybanan. I sökandet efter detta så bestämde jag mig för att skapa Dogmania som från början hade slogan "belöningar för alla hundar", ett ställe där du kan hitta det du behöver för att motivera just din hund. För alla hundar är ju olika och går igång på olika saker, det gäller bara att hitta det där som fungerar för just din hund.

Med åren så har sortimentet utökats med selar, täcken och mycket mer, fortfarande noga utvalt för att passa en aktiv livsstil med din hund. Att jobba med Dogmania och att hitta nya spännande tillbehör till hund är det roligaste som finns och jag älskar hundar, hundfolk och allt som hör ett aktivt hundliv till. Jag hoppas att du ska hitta det du söker hos oss!"

Hanna Silvertern, grundare av Dogmania