Den här webbplatsen har begränsat stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

- Fri frakt över 1 500 kr - Snabb leverans - Stort utbud

Hurtta vårnyheter 2023

Hurtta vårnyheter 2023

Vårens nya produkter från Hurtta har anlänt! Baskollektionen Casual som består av selar, koppel och halsband för vardagspromenader har uppdaterats med två nya färger, Peacock och Ruby, vilket ger dig och din hund ännu fler alternativ att välja mellan. Förutom det har Hurtta även lanserat nya träningsvästar och godisväskor i matchande färger som gör det möjligt för dig och din hund att hålla stilen även under träning 🤩

Mixa och matcha

Vi är övertygade om att du och din hund kommer att älska den nya vårkollektion från Hurtta. En av de bästa sakerna med de nya produkter är att du kan mixa och matcha färger för att skapa din egen unika stil. Varför inte prova att matcha en turkos sele med ett rosa koppel och halsband, eller välja ett turkos halsband till en sele i färgen kanel? 🌈

Hurtta nyheter 2023, mixa och matcha

Hurtta är känt för att tillverka högkvalitativa produkter som både är funktionella och snygga, och våra nya produkter lever upp till detta rykte. Vi är glada över att kunna erbjuda dig och din hund nya sätt att uttrycka er stil på samtidigt som ni har produkter som är praktiska och bekväma.

Se hela kollektionen och upptäck alla nya produkter vi har att erbjuda från Hurtta. Tack för att du väljer oss som din återförsäljare och vi ser fram emot att hjälpa dig och din hund att hitta de perfekta produkterna för era behov!

Hurttas nya träningsväst

Hurtta träningsväst brun

Den vidareutvecklade ECO-versionen av den populära träningsvästen är tillverkad av återvunna material för att hjälpa till att hålla planeten lite renare för oss och våra hundar.

Några av de detaljer som omdesignats är de rymligare fickorna fram och bak. Den större bakfickan sträcker sig nu över sidosömmen så att det blir naturligare för handen och lättare att komma åt det du har i bakfickan. Det finns också en hög öppning på bakfickan för större träningsleksaker. Dragkedjeförsedda sidofickor och en innerficka håller dina personliga föremål säkra, och det finns en praktisk, inbyggd nyckelklämma för din klicker eller nycklar.

Det nya skal-materialet är mjukare, tunnare och andas bättre för extra komfort, men med all den hållbarhet du förväntar dig från Hurtta. Den nya ECO-versionen är designad i en mer avsmalnande dammodell och kommer i färgerna Blackberry och Cinnamon.

Varukorg