Den här webbplatsen har begränsat stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

- Fri frakt över 1 500 kr - Snabb leverans - Stort utbud

PAIKKA - Nytt varumärke hos Dogmania!

Hund som sitter i stadsmiljö med ryggen mot kameran iklädd en rosa regnjacka från Paikka hos dogmania.se

Vi är stolta över att presentera vårt senaste tillskott av varumärken! Finska PAIKKA gör entré på Dogmania.se med sina färgglada hundtäcken och innovativa material.

Två hundar på stranden i varsin blå regnjacka från Paikka i färgen Petrol Dye hos dogmania.se

PAIKKA:s mission är att tillverka både snygga, ergonomiska och funktionella hundtillbehör som underlättar din hunds vardag, samtidigt som de värnar om en bättre planet med hållbara och säkra val i alla material.

Du kan räkna med att PAIKKA:s produkter har en lång hållbarhet med sina slitstarka material som passar ypperligt för det hårda nordiska klimatet. De är även mycket angelägna om att hela tiden förbättra sin process och tillverkning vilket vi lagt märke till under de senaste åren. Det är just därför vi har valt att plocka in deras uppdaterade produkter till vårt sortiment. Att de alltid väljer de mest miljövänliga alternativen när det kommer till material utan att kompromissa på hundens trygghet tycker vi är toppenbra. Sådana varumärken vill vi premiera!

En hund på en klippa vid havet i en ljusrosa regnjacka från Paikka hos dogmania.se

PAIKKA:s filosofi är att om hunden är lycklig så är även dess ägare det. Det låter ju rimligt, eller hur? Alla PAIKKA:s produkter är designade och tillverkade i Finland med hundens behov och perspektiv i fokus och som även gör hundägarens liv enklare. 

Visste du att det finska ordet "paikka" betyder "plats"? Med det sagt vill PAIKKA att du och din hund ska hitta ert eget "happy place" med hjälp av deras fantastiska produkter!

Några av nyheterna du kan hitta hos oss är deras innovativa produkter med det speciella materialet i FIR-tyg. Det är ett speciellt material med infraröd strålning som kan främja återhämtning efter träning. Detta material hittar du i "Recovery"-serien och återfinns i produkter så som regntäcket Recovery Raincoat, hundfilten Recovery Blanket och den mysiga bädden Recovery Burrow Bed.

Hund på en klippa i högreflekterande vinterjacka i camoflagemönster från Paikka hos dogmania.seSom ni förstått vid det här laget så är PAIKKA väldigt noga med säkerhet och trygghet för alla hundar. Därför är många av deras produkter högreflekterande för att kunna synas i bilarnas strålkastare även i mörkare omgivningar. Det reflekterande tyget hittar du i bland annat PAIKKA:s stolthet, deras ergonomiska sele Visibility Harness, regntäcket Visibility Raincoat som finns i både en varmare och en svalare variant och Visibility Treat Bag – den ultimata godisväskan som rymmer allt favoritgodis och lite till.

Så hjärtligt välkommen säger vi igen till PAIKKA!

Varukorg