Den här webbplatsen har begränsat stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

- Fri frakt över 1 500 kr - Snabb leverans - Stort utbud

Varukorg 0

Inga produkter tillgängliga

Passar med
Totalt Gratis
Frakt, moms och rabatter beräknas i kassan

Nyheter från Non-stop Dogwear

Nyheter från Non-stop Dogwear

Nyheter från Non-stop Dogwear vår/sommar 2023

De senaste dagarna har vi fyllt på med vårens och sommarens nyheter från Non-stop och som vanligt så är det genomtänkta produkter anpassade för ett aktivt hundliv.

 

Non-stop Freemotion Limited Edition i färgen gul/rosa/blå

 

Non-stop Freemotion Limited Edition 5.0 Dragsele - Yellow/Pink/Blue

Årets färgbomb kommer garanterat att väcka uppmärksamhet på löpturen eller vandringen med din hund. Denna färgglada dragsele finns endast i begränsad upplaga så vänta inte för länge med att haffa en om du är sugen på denna färgexplosion!

Denna hundsele är anpassad för aktiviteter med högt dragläge, såsom löpning, cykling eller skidåkning. Dragkraften fördelas jämnt över hela hundens kropp, samtidigt som trycket på ryggraden minimeras.

En av de mest imponerande funktionerna hos Freemotion 5.0 är dess justerbara design. Selen kan anpassas efter din hunds storlek och form för att säkerställa en perfekt passform. Genom att justera remmarna på sidorna och runt bröstkorgen kan du skapa en säker och bekväm upplevelse för din hund under alla aktiviteter. Oavsett om din hund är liten eller stor, kommer Freemotion 5.0 att kunna anpassas för att passa perfekt.

Kombinera gärna med Non-stop Bungee Leash Limited Edition Blue för en perfekt matchning.

Non-stop Rock Harness Long

Non-stop Rock Harness Long

Detta är ett av Non-stops mest omtalade produktsläpp och har varit efterlängtad av många! Non-stop Rock Harness Long är en revolutionerande sele som kommer lämpa sig väl för vandring, trail run, K9 biathlon och även för användning inom militär och polis.

Denna hundsele har ett unikt material i ryggplattan som kallas HexiVent, detta ventilerande material gör att selen andas och passar därför perfekt i varmt väder. Materialet är även snabbtorkande så det gör inget om hunden skulle ta sig ett dopp.

Den breda vadderade ryggplattan och de två remmarna går under magen gör att trycket fördelas jämnt upptill och nedtill för optimal kraftöverföring. Selen har  även ett robust handtag som gör att du kan lyfta och hjälpa hunden vid svår terräng.

Selen är justerbar runt halsen, bröstkorgen och midjan vilket gör att du kan ställa in den till optimal passform. Det finns 3 koppelfästen, framtill vid nacken, längst bak på ryggen och även framtill för att kunna använda den som antidragsele.

Köp Non-stop Rock Harness Long här

Non-stop Protector Life Jacket flytväst för hund på dogmania.se

 

Non-stop Protector Life Jacket Flytväst

Att hitta rätt flytväst till sin fyrbenta vän kan vara en utmaning. Många hundflytvästar är obekväma och begränsar hundens rörelsefrihet både på land och i vattnet. Men nu finns det en lösning som tar hänsyn till hur hundar är byggda, hur de rör sig och hur de kan flyta i vattnet. Non-stop har utvecklat en flytväst som ger din hund den ultimata simupplevelsen.

Denna flytväst från Non-stop har en unik SAFE-R konstruktion som ger din hund optimal flytkraft och stabilitet i vattnet. Istället för att placera flytmaterialet över hela västen, har man strategiskt placerat det på sidorna för att öka flytkraften och samtidigt främja hundens rörelsefrihet. Detta gör att din hund kan simma och röra sig i vattnet utan att känna sig begränsad.

Vi vet att vissa hundar är riktiga vattenälskare och älskar att plaska runt och simma. Men ibland kan det finnas situationer där en extra trygghet behövs. Flytvästen ger just den tryggheten genom att hålla din hund flytande och hjälpa den att behålla en bra position i vattnet. Denna flytväst är perfekt när du tar med din hund ut på äventyr med båt, kanot eller SUP.

Flytvästen är justerbar både runt bröstkorgen och i halsen för att kunna anpassa den till optimal passform. Två remmar under bröstet fördelar vikten jämnt om hunden behöver lyftas upp ur vattnet. Den starka orange färgen gör det lätt att upptäcka hunden i vattnet.

Köp Non-stop Protector Life Jacket Flytväst här

Non-stop Trekking Belt 2.0

Non-stop Trekking Belt 2.0 - vandringsbälte

Ny uppgraderad modell av det populära vandringsbältet från Non-stop. Detta midjebälte är ett allround bälte som lämpar sig för vandring och vanliga promenader. Det är mjukt vadderat i ryggen och har benremmar så att det inte glider upp i midjan när du rör dig. Kroken som du fäster bältet i framtill kan fästas genom D-ringen undertill om du vill att det ska sitta fast ordentligt, annars kan du välja att bara sätta kopplet i kroken så att du snabbt kan ta loss kopplet vid behov.

På bältet finns två öglor där du kan fästa lättare saker, om du vill ha mer förvaring så finns det en väska som tillbehör som du kan fästa baktill på bältet - Belt Bag, se nedan.

Non-stop Belt Bag väska för Trekking Belt