Hundleksaker | Dogmania

Hundleksaker

Hundleksaker är vår specialitet! Här hittar du hållbara leksaker för alla tillfällen! Vi vet hur viktig leken är för samspelet med din hund och därför hoppas vi att alla kan hitta något till sin hund hos oss, oavsett om den gillar sånt som piper eller kanske taggar igång lite extra på äkta päls!

Att välja rätt hundleksak
  • Valpar och försiktiga hundar brukar tycka om att jaga leksaker, till dessa hundar kan någon av våra jaktleksaker med fårskinn eller kaninskinn fungera bra. Även Ke-hu Power som har ett långt band passar bra!
  • Har du en hund som tycker om godis mer än leksaker så är vårt bästa tips att använda en kampleksak med godisficka där du kan stoppa i godis. Detta brukar trigga igång även de mest svårmotiverade hundar.
  • Håll din hund under uppsikt med alla typer av kampleksaker. Låt inte hunden ligga och dra loss pälsen, det finns då risk att hunden sväljer pälsen och att det blir stopp i magen.
  • Vill du kunna kasta iväg leksaken så är det bra med en boll i ena änden! Bollen hjälper även till så att hunden inte glider av leksaken så lätt. 
  • Fårskinn är mer hållbart än kaninskinn.
Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp med att välja leksak.
Hundleksaker

Pris

Varumärke

Beco Boomer Ball Chuckit Dog Comets Dogman Eat Slow Live Longer GiGwi Hevea Jolly Pets Julius K9 JW Pet Karlie Ke-hu Kong Nina Ottosson PawsTrading Ruffwear Starmark Trixie Tropiclean Tug-E-Nuff West Paw

Underkategori

Aktiveringsleksaker Bollar Extra hållbara Frisbees Kampleksaker Godisgömma Övriga leksaker Hundleksaker med ljud Vattenleksaker

Färg

Beige Blå Grå Grön Gul Lila No Orange Rosa Röd Svart Teal Turkos Yes

Pip

Ja Nej No Yes Ø 6,35 Ø13

Så tycker våra kunder