Kontakta oss

Kontakta oss

Har du frågor är du alltid välkommen att ta kontakt med oss. Vi försöker alltid att svara snabbt på mejl och vår ambition är att svara på alla mejl inom 24 timmar på vardagar. Vi har tyvärr ingen möjlighet till kundsupport via telefon. Du kan även kontakta oss på Facebook eller Instagram

För snabbare svar, ange följande information i ditt mejl:

  • Vid frågor om din beställning, ange alltid ditt ordernummer, det hittar du bl.a. i din orderbekräftelse som skickats via mejl.
  • Vid frågor om storlek på utrustning till hunden, ange alltid mått och ras på din hund.
Telefon:
Vi har tyvärr ingen möjlighet till kundsupport via telefon. Vänligen kontakta oss via mejl, vi försöker alltid svara så snabbt vi kan.

Adress:
Silvertern Hundsport AB
Industrigatan 1
33573 Hillerstorp
Sverige

Besök:
Vill du besöka oss på vårt lager i Hillerstorp så går det bra, hör av dig innan via mejl så bestämmer vi en tid för besöket.

Organisationsnummer: 559086-7494Hanna Silvertern med hundar

VD
Hanna Silvertern
info@dogmania.seSociala medier / Kundtjänst
Jenny Carlsson
info@dogmania.se

 

Så tycker våra kunder

DOGMANIA

Dogmania har funnits sedan 2012 och har idag ett stort sortiment av hundleksaker och hundtillbehör för dig som vill ha något utöver det vanliga. Vi försöker alltid att vara först med det senaste och vi letar ständigt efter nya innovativa produkter med det där lilla extra. Vi vill att du som kund ska kunna känna dig trygg med att vi säljer produkter med hög kvalitet, därför väljer vi vårt sortiment med stor omsorg.

NYHETSBREV

Ange din e-post nedan för att ta del av nyheter och erbjudanden


    
Klarna PayPal Mastercard Visa