Pomppa | Dogmania

Pomppa

Pomppa JumppaPomppa Oy grundades 2008. Pomppa är specialiserade på att designa och tillverka funktionella hundkläder. Pomppas huvudfokus är att tillverka hundtäcken som skiljer sig från de traditionella täckena
på marknaden genom sina nytänkande modeller och mönster.

Alla Pomppa-modeller bygger på hunden och dess behov. Pomppa förenar funktionalitet, användbarhet
och passform.
Kläderna skyddar hunden från kyla och fukt utan att begränsa hundens naturliga rörelser.

Alla Pomppa-plagg är professionellt utformade i detalj för att matcha din hunds behov och varierande väderförhållanden. Materialen väljs och testas noggrant för att fungera exakt på rätt sätt.

Pomppas hundkläder sitter på plats tack vare sin unika design!

Storleksändringar 2018

Inför höst- och vinterkollektionen 2018 så har Pomppa gjort en del ändringar i storlekarna. Ändringarna av storleksystemet ger nya namn för mediumstorlekarna, mindre luckor mellan storlekarna och ytterligare en storlek. De tidigare storlekarna 41, 45, 50 och 55 kommer att ersättas med storlekarna 40, 44, 48, 52 och 56. Förhoppningen är att det anpassade storlekssystemet kommer att passa Pomppas kundkrets bättre!

Nya färger av Perus och Kevyt släpps den 21/9, Toppa kommer in i nya färger i oktober. Vi kommer inte att få in fler av färgerna från 2017. Färg

Blue Blå Grey Grå Grön Gul Lila Orange Purple Rosa Röd
20%
Pomppa Toppa Värmetäcke Plum
fr. 495 kr (fr. 619 kr)
20%
Pomppa Kevyt Regntäcke Graphite
fr. 375 kr (fr. 469 kr)
20%
Pomppa Kevyt Regntäcke Orange
fr. 375 kr (fr. 469 kr)
20%
Pomppa Perus Hundtäcke Graphite
fr. 495 kr (fr. 619 kr)
Så tycker våra kunder

DOGMANIA

Dogmania har funnits sedan 2012 och har idag ett stort sortiment av hundleksaker och hundtillbehör för dig som vill ha något utöver det vanliga. Vi försöker alltid att vara först med det senaste och vi letar ständigt efter nya innovativa produkter med det där lilla extra. Vi vill att du som kund ska kunna känna dig trygg med att vi säljer produkter med hög kvalitet, därför väljer vi vårt sortiment med stor omsorg.

NYHETSBREV

Ange din e-post nedan för att ta del av nyheter och erbjudanden


    
Klarna PayPal Mastercard Visa