Den här webbplatsen har begränsat stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

- Fri frakt över 1 500 kr - Snabb leverans - Stort utbud

Varukorg 0

Inga produkter tillgängliga

Passar med
Totalt Gratis
Frakt, moms och rabatter beräknas i kassan

Tips på vattenleksaker för hund

Tips på vattenleksaker för hund

När värmen är här är det viktigt att hunden får svalka sig och vad passar då inte bättre än att leka med sin hund i vattnet, ni slår dessutom två flugor i en smäll - motion och lek! 

Här kommer några tips på flytande hundleksaker i vårt sortiment :)

Rogz Lighthouse - personalens favorit!

Rogz Lighthouse Vattenleksak för hund - köp online på dogmania.se

 Flytande hundleksak som syns väl i vattnet -  Rogz Lighthouse

Rogz Lighthouse är en flytande vattenleksak i form av en fyr, den ställer sig upprätt i vattnet vilket gör den väl synlig och lätt för hunden att gripa utan att få massa vatten i halsen. Repet gör det lätt för dig att kasta leksaken långt ut i vattnet och det mjuka hållbara materialet är skonsamt för hundens mun.
En riktig favorit vid vattenlek med hunden!

Köp Rogz Lighthouse här

 

Trixie Dog Activity Mot-Aqua Flytande Apportleksak

Trixie Mot Aqua gul flytande hundleksak


Denna gula, flytande apportleksak från Trixie ställer sig upprätt i vattnet vilket gör den väl synlig och lätt att gripa! Leksaken är tillverkad av polyuretan med metallkärna och är mycket hållbar. Passar bra för hundar som gärna tuggar och är hårdhänta när de leker.

Köp Trixie Flytande Apportleksak här

Chuckit Breathe Right Fetch Stick

Labrador med Chuckit Breathe Right Fetch Stick vattenleksak för hund - köp online på dogmania.se

Det unika med denna leksak är dess ihåliga konstruktion som gör det lättare för hunden att andas genom leksaken när den simmar eller springer omkring med den. Särskilt uppskattat under varma sommardagar. Har du någon gång sett din hund springa med en stor leksak i munnen så den knappt fått luft så vet du vad vi menar 😅

Då den dessutom flyter så kan du använda den som vattenleksak och kasta den ut i vattnet så att hunden får simma efter den. Vi tog in den här leksaken på förfrågan då det har varit många som frågat efter den och det har blivit en riktig sommarfavorit bland våra kunder!

Köp Chuckit Breathe Right Fetch Stick här

 

Kong Aqua med rep är en flytande och hållbar leksak för apportträning och lek i vatten! Den syns bra och är lätt för hunden att greppa. Den kan naturligtvis även användas på land. Tycker man att repet är för långt så är det enkelt att kapa!

Köp Kong Aqua här