Den här webbplatsen har begränsat stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

- Fri frakt över 1 500 kr - Snabb leverans - Stort utbud

Varukorg 0

Inga produkter tillgängliga

Passar med
Totalt Gratis
Frakt, moms och rabatter beräknas i kassan

ALLERGENIUS - FÖR EN MER ALLERGIVÄNLIG HUND

ALLERGENIUS - FÖR EN MER ALLERGIVÄNLIG HUND

Allergenius hundschampo

Allergen är proteiner som ingår i samtliga hundars fysiologi och som finns i saliv, hud (och i urin hos endast icke kastrerade hanhundar).
Allergen ”läcker ut” via mjäll-och hudfjäll. Det är dessa som blir luftburna och som allergiker reagerar mot när de kommer in i kroppen via luftvägarna.

Allergenius® Dog hundschampo minskar mängden allergen hos hund. Hundschampots unika sammansättning återfuktar och vårdar huden på ett nytt sätt, och ger samtidigt pälsen en fin lyster. Specialschampot är oparfymerat och skonsamt mot hundar med känslig hud. Schampot kan även användas till katter och andra pälsdjur. Allergenius® Dog hundvård utvecklas och tillverkas i Sverige i samarbete med världsledande forskare inom pälsdjursallergi och allergener.
Hund som blir duschad
Inledande tester visar att regelbunden tvättning kan bidra till att sänka hundens allergenutsöndring permanent. Det gör det enklare för dig som allergiker att umgås med din hund. Men är även en fördel för andra allergiker som kommer i kontakt med din hund i offentliga miljöer.
Ingredienser: Aqua, Sodium myreth sulfate, Sodium cocoyl glutamate, Disodium cocoyl glutamate, Sodium lactate, Butyleneglycol, Panthenol, Urea, Caprylyl glycol, Niacinamide, Ethyl lauroyl arginate, Piroctone olamine, Arginine PCA, Polyglyceryl-5 oleate, Glycerin, PEG-120 methyl glucose oleate, Polyquaternium-10, Ethyl lauroyl arginate HCl.